OTAC PREDOSETIO NESREĆU: Pratio policiju, pa naišao na unakaženo telo sina!

U stravičnoj nesreći kod Čajetine poginuli su Milisav Zečević (26) iz Krive Reke i Nebojša Mikavica (37) iz Užica nakon što su se "reno kliom" sudarili sa kamionom prijepoljskih registarskih tablica

  • 11

Milisav Zečević (26) iz Krive Reke i Nebojša Mikavica (37) iz Užica, poginuli su juče u stravičnoj nesreći u ranim jutarnjim satima kod Čajetine. Oni su se vraćali sa Zlatibora, kada se "reno klio" u kome su se nalazili sudario sa kamionom prijepoljskih registarskih tablica, piše "Alo".

Inače, Zečević je bio otac trogodišnjeg sina, dok je Mikavica za sobom ostavio jednogodišnju ćerku. Obojica su radili kao konobari na Zlatiboru.

Još uvek nije utvrđeno ko je odgovaran za ovu saobraćajnu nesreću, ali prvi rezultati istrage pokazuju da je "klio" kojim je upravljao Mikavica, skrenuo levo i podleteo pod kamion. Kamiondžija Soko Baković iz Prijepolja je dao izjavu policiji da je automobil naglo prešao u njegovu traku i da nije imao vremena da upravlja, kako saznaju mediji iz nezvaničnih izvora.

Milisavov otac Vladan Zečević bio je među prvima koji su stigli na mesto tragedije.

- Milisav je uoči nesreće telefonom pozvao oca Vladana i rekao mu da sa kolegom kreće sa Zlatibora. Zamolio ga je da ga sačeka na raskrsnici u Mačkatu i da ga odveze do kuće. Vladan je stigao u Mačkat i neko vreme čekao automobil iz kojeg je trebalo da izađe njegov Milisav. Utom su iz Užica ka Zlatiboru prozujala dva policijska auta. Vladan je, sluteći nesreću, krenuo za njima. Zaustavio se par desetina metara od olupine iz koje su vatrogasci izvlačili unakažena tela. Pozlilo mu je, pao je na put. Kolima Hitne pomoći odvezen je u Užičku bolnicu - pričali su poznanici porodice Zečević iz Krive Reke.

JEZIVA NESREĆA: Dvoje ljudi poginulo u STRAVIČNOM sudaru!

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Zečević je otišao iz restorana kada je završio prvu smenu, dok je Mikavica radio drugu do ponoći.

- O njima nema ništa loše da se kaže. Nebojša je kod nas radio od aprila, Milisav od jula prošle godine. Očito je da su noć proveli zajedno, ali gde su se našli i kuda su otišli, to nama nije poznato - reklo je osoblje restorana u kome su radili.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. februar 2015 | 07:37

    Svi mi odmah nakon posla sedamo za volan i uzurbano idemo kuci umorni i pospani. To je uzrok...

  • БањаЛукаРС

    20. februar 2015 | 05:34

    Сваким даном прочиташ све стравичнију вијест о томе како је угашен млад живот/животи на путевима у Србији. Туго голема!

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    20. februar 2015 | 03:05

    Uslovi za dobijanje vozačke dozvole moraju dA se pooštre. ......a sve već postoji samo treba prepisati od Finaca. ......U zemlji vrhunskih reli vozača ,vozački ispit se sastoji iz tri dela: noćna vožnja,vožnja po snegu, i gradska vožnja.. ...sa nekim malim izmenama ovakav način polaganja ispita bi doprineo poboljšanju opšte bezbednosti na putevima,, ,,treniranje strogoće saobraćajne policije ne daje baš neke rezultate.. .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA