Ruskinja pronašla dijamante u liftu

Žena koja je pronašla dijamante navodno je u prvi mah bila očarana onim što je pronašla, ali se kasnije uspaničila i nije znala šta da radi sa njima, pa je slučaj prijavila policiji

  • 1

Policija u Krasnojarsku saopštila je da je jedna 34-godišnja Ruskinja prijavila da je 25. marta pronašla u liftu vrećicu sa dijamantima, kao i da je lokalni juvelir potvrdio da je reč o pravim dijamantima.

- Policija proverava činjenice o 476 malih dijamanata koje je u liftu stambene zgrade u blizini Železničkog rejona Krasnojarska pronašla 34-godišnja žiteljka koja se vraćala s posla - navedeno je u policijskom saopštenju.

Paket s pronađenim dijamantima biće poslat na zvaničnu ekspertizu, kada će se utvrditi da li su dijamanti zaista pravi, dok policija traga za njihovim prethodnim vlasnikom.

Prema računicama koje su izveli ruski novinari uz pomoć stručnjaka za cene nakita, tržišna cena nađenog paketa nije veća od 300.000 rubalja (10.000 dolara). Žena koja je pronašla dijamante navodno je u prvi mah bila očarana onim što je pronašla, ali se kasnije uspaničila i nije znala šta da radi sa njima, pa je slučaj prijavila policiji, rekavši da će eventualnu nagradu pokloniti u humanitarne svrhe.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rim

    4. decembar 2012 | 00:07

    Eeee bree i ja sam uzlnpaoa Mahlat.A uzlnpaoa sam ih još gomilu divnih ljudi. Neki imaju lice, kao što ti reče, neki ga nemaju. I zahvalna sam svaki dan na tome. Obogatili mi život bre!Ovi ostali glupi! Ma koliko oni mislili da su pametni.Sex sam zaboravila šta je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA