NEPROPISNO JE PARKIRAO SVOJ MOĆNI AUDI Q7: Šta mislite, šta su komunalci u Novom Sadu uradili? (FOTO)

Na jednom od omiljenih novosadskih mesta za nepropisno parkiranje, na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra I zabeležena je nesvakidašnja bahatost komunalne inspekcije

  • 7

Odgovor na pitanje iz naslova je: Pokušali su da ga iskopiraju.

Jedno od omiljenih mesta za nepropisno parkiranje jeste pešački prelaz na uglu Ulice Kraljevića Marka i Bulevara kralja Petra I, koje je udaljeno svega 50-ak metara od sedišta novosadske policije. Baš na njemu nedavno su "uhvaćena" i vozila komunalne inspekcije.

Nakon što je 021.rs objavio fotografiju audija Q7 koji je tu stajao parkiran više od sat vremena pre dva dana, a u policiji najavili da će kazniti počinioca, redakciji Novosadskog informativnog portala javili su se i građani koji su na istom mestu zabeležili bahatost drugih vozača.

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

Tako su se među fotografijama koje su redakciji poslali Novosađani nezadovoljni bahatim ponašanjem pojedinaca koji blokiraju pešački prelaz nedaleko od Doma zdravlja i Policijske uprave, našle i dve fotografije službenih vozila Gradske uprave koje koriste inspekcijske službe.

Reč je o službenim automobilima škoda "fabija" i folksvagen "polo".

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

Bahato korišćenje službenih vozila lokalne uprave je, prema pisanju ovog medija, konstantna pojava u Novom Sadu, zbog čega je i Skupština grada prošlog leta formirala komisiju da ispita kako se vozila koriste.

Međutim, ovo telo nije u radu obuhvatilo službena vozila samih gradskih uprava, već se ograničilo na javna preduzeća i druge ustanove.

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

S druge strane, revizorska kuća koja je proveravala bužet grada za 2013.godinu je konstatovala da se službena vozila u Gradskoj upravi koriste mnogo više od toga koliko je dozvoljeno i da ima velikih zloupotreba.

Foto: 021.rs Foto: 021.rs

(Telegraf.rs / 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    20. februar 2015 | 15:55

    To nije vozilo komunalne policije već saobraćajne inspekcije što je još žalosnije

  • Goran

    20. februar 2015 | 15:50

    Ko ce da ih hapsi mislim komunalce

  • Johan

    20. februar 2015 | 15:04

    Samo peške neka idu,ovako više koriste vozila u neslužbene stvari a mi to sve plaćo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA