MONSTRUOZNO MUČENJE: Pas vezan za šaht lancima i žicom, dva dana bezuspešno pokušavao da se oslobodi! (FOTO)

Ženka vučjaka pronađena je na parkingu nedaleko od motela "Istanbul" u Aleksincu, vidno istraumirana, preplašena, mršava i puna rana od kojih je najveća bila na vratu kao posledica vezivanja lancem

  • 13

Čitava dva dana ženka nemačkog ovčara bezuspešno je pokušavala da se oslobodi i izađe iz šahta pored auto-puta u Aleksincu jer je bila vezama lancima i žicom.

Pronađena je na parkingu nedaleko od motela "Istanbul" vidno istraumirana, preplašena, mršava i puna rana od kojih je najveća bila na vratu kao posledica vezivanja lancem. Stara je između tri i četiri godine.

Foto: Facebook/dragana.filipovic.963 Foto: Facebook/dragana.filipovic.963

- Molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju o tome ko je psa vezao i ostavio u šahti na parkingu auto-puta u blizini motela "Istanbul" da se javi kako bi se monstrumima koji se ovako ophode prema živim bićima stalo na put. Devojčica je dobila ime Ciara i potrudićemo se maksimalno da joj pomognemo da ponovo veruje ljudima i da bude zdrav i veseo pas - napisala je Dragana Penić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Facebook/dragana.filipovic.963 Foto: Facebook/dragana.filipovic.963

Ona je pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu oko Ciarinog lečenja i hrane.

Foto: Facebook/dragana.filipovic.963 Foto: Facebook/dragana.filipovic.963

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    20. februar 2015 | 22:48

    Au idiota nenormalnog koji je ovo uradio! Muka mi je vise od kolicine zlih ljudi koji se izivljavaju

  • Radexovxi

    20. februar 2015 | 22:11

    Zao mi je sto sam čovjek,Bože moj molim te prosledi neki meteor,kometu,vulkane,poplave,zemljotrese. Molim te zbrisi ove gmizavce sto imaju ime (ČOVJEK)... Imam vučjaka i to bas ženku stara je 5 mjeseci,to je divan i pametan pas,kad bi neko mog psa tako vezao lišio bih ga ŽIVOTA Istog momenta,ko povredi danas životinju ovako sutra ce nečije djete,Monstrum je najmanje sto mogu reci za ovog ko je to učinio.Sto vise poznajem ljude draže mi životinje.PS : Dušo malena nadam se da ćeš biti opet veseo i zdrav pas,a počinitelju djela da mu sve se najgore desi...

  • Iwa

    20. februar 2015 | 23:30

    Ovo moze samo da uradi neko ko nema srca! Monstruma treba kazniti!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA