POTRESNA TRAGEDIJA: Dečak (3) se išunjao u sitnim satima, pronađen smrznut! (FOTO)

Dete je pronađeno skvrčeno u snegu između dve zgrada bez znakova života, samo nekoliko stotina metara od zgrade iz koje je izašlo

  • 7

Trogodišnji dečak pronađen je u četvrtak mrtav pošto je sam usred noći izašao napolje po velikoj hladnoći u Torontu, a slična se nesreća mogla je da se ponovi u petak kada je drugi dečačić potpuno go pronađen na ulici. Po snimcima nadzorne kamere na ulazu u zgradu u kojoj živi njegova baka, Elajdža Marš je u četvrtak oko 4.20 sati po lokalnom vremenu izašao napolje u pelenama, majici i cipelicama dok je napolju bilo -20.

Kada je porodica tri sata kasnije primetila njegov nestanak, pokrenuta je potraga u kojoj su učestvovali redari i dobrovoljci.

Dete je pronađeno skvrčeno u snegu između dve zgrada bez znakova života, samo nekoliko stotina metara od zgrade iz koje je izašlo, saopštila policija iz Toronta.

- Mislim da svaki stanovnik Toronta plače zbog ovog gubitka - ražalostio se načelnik policije Bil Bler, odmah nakon objave vesti o smrti.

Nekoliko sati nakon te nesreće još jedno trogodišnje dete pronađeno je u petak ujutro kako samo i golo hoda ulicom najveće kanadske metropole gde je bilo još hladnije nego prethodnog dana.

Jedan prolaznik, još pod utiskom smrti malenog Elajdže, odmah je "poneo dete i sklonio ga na toplo", rekao je portparol policije Viktor Kvong.

Prolaznik je prepoznao dete i poveo ga kući, ali tamo nije bilo nikoga. Majku su na kraju pronašli i policija treba da je sasluša. Dete je prevezeno u bolnicu i dobro je.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    21. februar 2015 | 11:36

    Kako dete od 3 god da ti izadje iz kuće,a da to ne primetis,kako??????????????????

  • Darko 100%

    21. februar 2015 | 11:17

    NO COMENT,----UZAS!!!!!!

  • ...

    21. februar 2015 | 14:21

    Kako dete od 3 godine moze da otvori vrata koja su mnogo visa od njega?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA