Šariću smeta sudija, traži njegovo izuzeće!

U suđenju narko-bosu traženo je izuzeće sudije Siniše Petrovića jer je Šarićev advokat smatrao da njegovom klijentu tokom suđenja pod palicom ovog sudije nije pružena prilika da dokaže svoju nevinost

  • 4

Advokat Dejan Lazarević, branilac Darka Šarića zatražio je danas izeće sudije Siniše Petrovića, pošto je odbijen njegov predlog da pred sudom budu izvedena pisma koja su navodno pojedini članovi organizovane kriminalne grupe koji su ranije sklopili sporazume o prizannju krivice sa tužilaštvom njemu pisali. 

- Ako smo ovde da utvrdimo istinu, a istina je najjače oružje Darka Šarića, dajte da vidimo ko je govorio pravo, a ko krivo! Dokazali smo već puno toga što se radilo u ovom postupku, a imamo informaciju i da su vama sudija pisali pisma u kojima govore da su prevareni kad su potpisali sporazume i traže da ih saslušate. O tim pismima vi niste nikoga obavestili - rekao je branilac Darka Šarića.

On je počeo da čita pismo Dragana Labudovića, koji je na osnovu sporazuma osuđen na devet godina zatvora, ali ga je sudija prekinuo.

Sudija Siniša Petrović potvrdio je da je pisma primio, ali da ni njega kao ni pismo koje je svojevremno primio od Darka Šarića, dok je bio u bekstvu, nije uvrstio u spise predmeta, već u "škart spisa".

Sudija je odredio pauzu od pola sata, posle koje je suđenje odloženo za sutra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilenaT

    23. februar 2015 | 18:07

    Sigurno ce udovoljiti njegovom zahtevu; njegova zelja, nasa zapovest

  • Bozo

    23. februar 2015 | 23:33

    Saricu staviti maramu i prava je baba.

  • strvarno?

    24. februar 2015 | 10:04

    Zakonom je propisano da mozesh da trazish izuzece. Bice tu natezanja ali tip izlazi iz zatvora. Mnogo on ima para da bi tu sedeo. Ljudi se saplicu u mraku i niko ne zeli da bude povredjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA