UBIJALI HOMOSEKSUALCE, A SAD ĆE I SAMI DA SE VENČAJU: Dva kriminalca započinju prvi gej brak u ZATVORU!

Dvojica ljubavnika su se upoznali iza rešetaka, navodno u zatvorskoj biblioteci, i započeli svoju vezu

  • 12

Osuđenici Mihail Ivan Galatinov (40) i Mark Gudvin (31) "staće na ludi kamen"  u jednom od najstrože čuvanih britanskih zatvora "Ful Sutonu" u Jorkširu. Prvo gej venčanje u zatvoru dogodiće se u Velikoj Britaniji.

Dvojica ljubavnika su se upoznali iza rešetaka, navodno u zatvorskoj biblioteci, i započeli svoju vezu. Obojica su bili hladnokrvni zločinci, a tokom zatvorske kazne upoznali su se i zbližili.

Galatinov je osuđen 1997. godine zbog "zastrašujućeg, hladnokrvnog, dobro isplaniranog ubistva" homoseksualca Adrijana Kaminskog (28), po rečima sudije koji je vodio slučaj. On je dobio 20 godina, što znači da bi za dve godine mogao da zahteva puštanje na uslovnu slobodu.

Ranije je bio na odsluženju kazne zbog seksualnog zlostavljanja dece. Psihijatri su ga opisali kao opasnog čoveka, lišenog moralnog rasuđivanja. Njegov slučaj je bio posebno šokantan jer je u vreme ubistva Kaminskog, kojeg je upoznao na internetu a onda namamio u svoju kuću i zadavio, bio pod policijskim nadzorom i rekao jednom od detektiva da planira ubistvo.

Foto: Foter/Flickr/Guillaume Paumier Foto: Foter/Flickr/Guillaume Paumier

Njegov budući suprug Gudvin, završio je u zatvoru jer je vodio bandu koja je patrolirala ulicama  i napadala homoseksualce, kao i za ubistvo Malkolma Benfolda. U zatvoru bi trebalo da provede još deset godina.

On se čak pokajao se za svoja dela pa je sestri jedne od svojih žrtava rekao da "žali što nema smrtne kazne jer bi onda i on bio mrtav".

Iako je ovom paru dopušteno da se venčaju, nije im dozvoljena zajednička ćelija.

(Telegraf.rs/ Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    23. februar 2015 | 19:43

    ja romantike...ovo da ekranizujete....ahahahhahaha

  • Aleks au

    23. februar 2015 | 20:53

    Pa sta da kazem,katoloci ce ostati katoloci .nek pitaju svog vodju papu ,sta oni radi u vatikanu sa decom.

  • lujkara

    23. februar 2015 | 21:53

    Neka sad sebe ubiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA