BRUTALNOST AMERIČKE POLICIJE: Starcu izvrnuli ruku pa ga omamili elektro-šokom (VIDEO)

Policajci na Floridi su i ranije kritikovani kako prekomerno upotrebljavaju silu, ali ovaj video-snimak je šokirao one koji su bili svedoci ovog nemilog događaja

  • 9

Uznemirujući video pokazuje kako su starijeg čoveka policajci na Floridi omamili električnim pištoljem nakon što je izašao kola sa rukama podignutim u vazduh.

Svedoci ovog događaja su se zgrozili kada su videli kako čovek pada na zemlju onesvešćen. Kada je "osumnjičeni" izašao iz kola, na snimku se vidi kako policajac viče na njega i izvrće mu ruku.

Iako je izašao iz vozila sa rukama dignutim u vazduh, momentalno je od policajca dobio elektro-šok. Onda su mu stavili lisice dok je on ležao onesvešćen na zemlji.

Video je snimio jedan turista dok je išao ka Ki Vestu. Policija na Floridi je i ranije kritikovana od strane javnosti zbog prekomerne upotrebe omamljivača.

Amnesti Internešenal izvestio da je između 2001. i 2008. najmanje 351 ljudi umrlo u SAD-u nakon što su policajci na njima upotrebili elektro-šokove.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pazi ovo

    24. februar 2015 | 15:05

    A vrhunac svega je kad vežu čoveka lisicama, obore ga na zemlju i drže uperen pištolj u njega...

  • Jat....

    24. februar 2015 | 12:11

    Americka demokratija (citaj diktatura ) ..

  • Lazio

    24. februar 2015 | 10:50

    Ovi su ucili od nase komunalne policije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA