USAMLJENI STARAC SE UGUŠIO DIMOM: Požar ugasio sin koji je izvukao beživotno telo oca!

Mogući uzrok požara u selu Žirovnica kod Batočine je isijavanje kvarcne peći, koja je bila upaljena kada je sin nastradalog M. Č. došao u kuću

  • 1

Meštanin Batočine M. Č. (82) pronađen je jutros mrtav u svojoj kući, u selu Žirovnica kod Batočine. Prema prvim nalazima istrage, starac se najverovatnije ugušio dimom u manjem požaru koji je izbio u kući u kojoj je živeo sam.

Beživotnog M. Č. našao je njegov sin, kad je došao da ga poseti. On je i ugasio požar u kom je stradao njegov otac. Mogući uzrok požara je isijavanje kvarcne peći, koja je bila upaljena kada je sin M. Č. došao u kuću.

U Vatrogasno-spasilačkoj brigadi u Kragujevcu navode da njihove ekipe nisu dobile poziv za intevenciju u ovom požaru.

Ovo je druga žrtva požara u poslednja dva dana u Šumadiji.

DRAMA NA NJIVI: Starac goreo u rastinju, lekari se bore za njegov život

Podsetimo, Vlastimir Obradović (73) iz sela Žunje u opštini Knić, u nedelju je, u Kliničkom centru Kragujevac, podlegao povredama koje je zadobio u požaru koji se dan ranije, dogodio na otvorenom.

Obradović je zadobio opekotine trećeg stepena na velikoj površini tela kada ga je, zbog otežanog kretanja, zahvatio plamen dok je palio strnjiku na svojoj njivi u blizini porodične kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA