NOVI DETALJI AVIONSKE NESREĆE: Malezijski avion promenio kurs ka Antarktiku! (VIDEO)

- Nagla skretanja koje je pravio ovaj avion znače samo jedno, a to je da je neko od pilota namerno skrenuo s kursa - objašnjava jedan od najvećih stručnjaka za avionske nesreće, Malkom Brener

  • 5

Boing na letu MN370 koji je leteo za kompaniju Malezija erlajns iz Kuala Lumpura za Peking je nestao pre godinu dana sa radara. Od taga mu se gubi svaki trag a mnogi pokušavaju da shvate šta se zapravo desilo.

Stručnjaci su analizirali podatke sa satelita vezane za tu avionsku nesreću i došli do zaključka da je avion promenio kurs i zaputio se ka Antarktiku.

Pažljivom analizom su došli do podatka da je avion imao tri skretanja s kursa pre zadnjeg kontakta.

- Ovakva nagla skretanja znače samo jedno, a to je da je neko od pilota namerno skrenuo s kursa - objašnjava jedan od najvećih stručnjaka za avionske nesreće, Malkom Brener.

- Nestanak ovog aviona je misterija sa kakvom se nisam susreo tokom svoje bogate karijere koja traje već 43 godine - izjavio je Brener.

Sve ove tvrdnje će biti objašnjene u dokumentarcu na televiziji "National Geographic" sledećeg meseca.

U javnosti se dugo nagađalo šta se zapravo desilo sa nesrećnim avionom a ovo će biti prilika da istina izađe na videlo.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snoopy

    24. februar 2015 | 23:03

    Treba pitati amere oni znaju kad i gde su ga skinuli

  • IN

    24. februar 2015 | 23:35

    Zasto bi pilot 3 puta skretao sa kursa ako je imao nameru da ga srusi dovoljno bi bilo i jednom da je skrenuo sa kursa. Ovako mi lici na borbu pilota sa avionom cije su komande i elektronika podivljale. Mozda se zato bas niko nije ni javio iz tog aviona.

  • IN

    24. februar 2015 | 23:40

    Zasto je vazno optuziti pilota kada nicega nema ni aviona ni putnika ni signala da se bar neko iz tog aviona javio. Mozemo samo da nagadjamo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA