OTKAZAN UPITNIK: Olivera Jovićević zaboravila na gosta!

Autorka emisije na RTS-u juče je zaboravila da potvrdi učešće Aleksandru Martinoviću, koji je tek sinoć u televizijskoj najavi video da će biti gost

  • 17
Olivera Jovićević Printskrin: RTS

Politički tok-šou "Upitnik" koji se emituje na RTS-u sinoć je otkazan pošto je jedan od gostiju saznao da treba da dođe u emisiju neposredno pred početak.

Reč je o Aleksandru Martinoviću, zameniku šefa poslaničke grupe SNS, uz koga su, na temu "rečnik nepristojnih reči u Republičkoj skupštini", kao gošće bile najavljene Slavica Đukić-Dejanović (SPS) i Aleksandra Jerkov (DS).

Autorka Olivera Jovićević juče je zaboravila da potvrdi učešće Martinoviću, koji je tek sinoć u televizijskoj najavi video da će biti gost. On je pozvao RTS oko 20.55 sati i obavestio ih da nema šanse da stigne za 5 minuta na televiziju. Potom su sa RTS kontaktirali i informativnu službu SNS koja nije uspela da mu nađe zamenu, pa su urednici odlučili da emisija neće biti ni emitovana, prenosi Blic.

RTS se sinoć izvinio gledaocima, navodeći da je razlog "nesporazum u komunikaciji". Predstavnice SPS i DS stigle su na RTS oko 20.30 časova. Slavica Đukić-Dejanović je već bila u šminkernici kada se pojavila voditeljka Olivera Jovićević i rekla da ima problem u vezi sa Martinovićem.

- Oprostite molim vas, moj je propust. Ovo mi se nije dosad desilo. Prosto smo zaboravili, izvinite još jednom - rekla je Jovićević nesuđenim gošćama.

Aleksandra Jerkov sinoć nije želela da komentariše otkazivanje emisije u kojoj je trebalo da učestvuje.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posiden

    25. februar 2015 | 13:14

    Sa Marticevicem izgubices gledanost .

  • Mala

    25. februar 2015 | 12:28

    A kolika je plata zaboravnoj gospođi?

  • stevan

    25. februar 2015 | 12:35

    ukinuti pod hitno te i takve emisije nikom nisu potrebne.dajte mesto takvih naucne ili zivotne emisije o rodjenju porodici itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA