BRUTALNO SILOVAO I PRETUKAO DEVOJKU: Tinejdžer (19) pokušao da odglumi scenu iz "50 nijansi siva"

Muhamed Husein, student iz Čikaga, neimenovanoj devojci je zavezao ruke za krevet i iznad glave, drugim kaišem joj je vezao noge, a u usta joj je stavio kravatu, ispričao je državni tužitelj

  • 4

Neimenovana tinejdžerka silovana je i brutalno prebijena u nespretnom pokušaju rekreiranja scena iz filma "50 nijansi siva". Muhamed Husein (19), student iz Čikaga, uhapšen je u subotu uveče nakon što je pozvao devojku u svoju sobu u studentskom domu.

Devojka, sa kojom nije u vezi, ali su "ranije bili intimni", svojevoljno je dopratila Huseina do njegove sobe gde je on od nje navodno zatražio da skine odeću, ali zadrži donji veš.

Husein joj je zavezao ruke za krevet i iznad glave, drugim remenom joj je vezao noge, a u usta joj je stavio kravatu, ispričao je državni tužitelj.

Pre nego što ju je potpuno skinuo, preko očiju joj je stavio povez nakon čega je počeo da je udara kaišem. Devojka je na sudu tvrdila da ju je nastavio tući i seksualno zlostavljati, iako mu je rekla da prestane.

Po završetku "rekreianja scene iz filma", devojka je ispričala prijateljici šta se dogodilo, nakon čega su pozvale policiju. Husein je uhapšen kasnije te večeri i navodno je tokom ispitivanja priznao napad kao i "sve loše stvari" koje je napravio. Kao opravdanje izložio je da su devojka i on "glumili" delove filma "50 nijansi siva".

Huseinov advokat tvrdi da je njen klijent verovao da je čin bio konsensualan. Sud ga optužuje za teško kazneno delo seksualnog zlostavljanja, i određena mu je kaucija od 500 hiljada dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA