SRPSKA SNAJKA IZ PAKLA: Svirepo ubili staricu od 90 godina, silovali je, raskomadali i zapalili!

Svetlana Stanković okrivljena je da je iskoristila psihičku ometenost svog devera i njegovog prijatelja, primoravajući ih da počine monstruozan zločin

  • 8

Svetlanu Stanković (37) koja je uhapšena s Dragišom Ristićem (41) zbog sumnje da su s Ratkom Stankovićem (55) učestvovali u brutalnom ubistvu slepe starice Zorke Staković (90), koja je 2010. silovana, raskomadana i zapaljena u svojoj kući, meštani sela Glibovac označavaju kao glavnog krivca!

HOROR U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Silovali i iskasapili slepu staricu, orgijali pored njenog tela, pa otišli u kafanu!

Glibovčani veruju da je Svetlana iskoristila psihičku ometenost Ratka i Dragiše i uvukla ih u ovaj svirepi zločin, sumnjajući u to koliko su njih dvojica uopšte umešani u ovo ubistvo.

- Nisu to uradili Giša i Ratko, oni nisu ni znali gde je ta kuća. Ta Ceca im je zavrtela mozak, a nije nemoguće ni da je nju neko nagovorio, jer čujem da su na toj sekiri nađeni tragovi i neke četvrte osobe - priča Dragišin rođak Milisav Ristić.

Njegova supruga Ljiljana kaže da je Dragiša živeo sa njima u kući, i pomagao im, baš kao i Ratko.

Printskrin: Youtube/Frederic Hausman Printskrin: Youtube/Frederic Hausman

- Živeli su tu pored moje dece, radili sa mnom, i nikada nijedan incident nisu izazvali. Psihički nisu baš najboljeg stanja, ali ni mrava ne bi zgazili. To da su raspolovili nekoga sekirom, silovali... To ne može biti istina. Na Gišu je bilo dovoljno da vikneš i on bi se uplašio - kaže Ljiljana, dodajući da je Dragiši majka dovodila često žene kući, ali bi one odlazila govoreći da im treba muškarac, a ne brat.

Nedaleko od kuće Ristića živi Svetlanina bivša svekrva, koja je za nju rekla da je uvek bila "na svoju ruku".

- Kad se preudala, nije mi davala da vidim unuke, koje je izrodila sa mojim nesrećno nastradalim sinom. Srećom, sad su u hraniteljskim porodicama, jer neko od njih sigurno ne bi preživelo, pošto ih je zanemarivala. Bila im je potrebna čak i lekarska pomoć - navodi Branka Stanković.

Starica je u maju 2010. pronađena mrtva u kući koja je izgorela u požaru. Šest dana kasnije, policija je uhapsila Ratka Stankovića, koji je priznao zločin i rekao da su ga na to naterale „ale“.

Hapšenjem Ristića i Stankovićeve otkrivena je prava pozadina ovog monstruoznog zločina, koja je šokirala i iskusne operativce - bizarni seksualni pir nad slepom i nepokretnom staricom!

Svetlana je do detalja opisala šta se pre pet godina dogodilo u trošnoj kućici u kojoj je živela nesrećna starica. Nju je prvo silovao Stanković, a zatim Dragiša, i to sve pred Svetlanom. Svetlana je zatim nožem tri puta ubola staricu u trbuh i grudi, a potom su je Ratko i Dragiša udarali sekirama po genitalijama, grudima i glavi.

Nakon krvavog pira, podgrejani alkoholom, oni su imali odnose međusobno, a potom otišli u kafanu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sveslav

    26. februar 2015 | 12:37

    Djavolja posla!

  • Masa

    26. februar 2015 | 12:49

    I Bog je digao ruke od nas zasluzili smo pokoru i zlo polovinom svojom smo raspeti, a druga polovina ne mari za to.

  • BataRaka

    26. februar 2015 | 14:24

    Mili Boze, sta ja upravo ptocitah?! Sokiran sam I bez teksta?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA