NAPALJENA PROFESORKA MUČILA UČENIKE: Prvo ćemo imati oralni seks, a onda sledi... (FOTO) (VIDEO)

Profesorka iz jedne američke srednje škole pružila je oralni seks učeniku starom 17 godina. Kada je on hteo da prekine vezu, pretila mu je mafijom

  • 27

Amerikanka Alison Marčiz (37), koja je predavala engleski jezik u srednjoj školi u Medisonu, imala je seksualni odnos sa učenikom starim 17 godina i to u učionici.

Ova majka dvoje dece, je idiličan porodični život prokockala kada je 2013. u njenu učionicu došao učenik star 15 godina koji ju je "oborio s nogu".

Profesorka je ubrzo počela da ga zavodi. Pozivala ga je u učionicu da razgovaraju nasamo, a ubrzo su postali prijatelji i na Instagramu. Rekla mu je da ne može da se koncentriše i da spava, jer dečak izgleda tako lepo.

Ipak, sa ovim tinejdžerom nije imala "uspeha". Na kraju školske godine on ju je zamolio da prestane da ga kontaktira.

Dva dana pre početka nove školske godine poslala mu je poruku u kojoj ga je optužila da ju je "izdao i slomio joj srce".

Ipak, nekoliko nedelja kasnije profesorka je pronašla novu žrtvu. Ovoga puta u pitanju je bio učenik star 17 godina. Taj tinejdžer je bio školska sportska zvezda.

Profesorka je primenila istu taktiku kao i kod prethodne žrtve - pozivi na konsultacije nasamo, druženje na Instagramu i slanje eksplicitnih poruka i fotografija na kojima je Alison bila polugola.

Foto: wtnh.com Foto: wtnh.com

U decembru prošle godine profesorka je prešla sa reči na dela, ona je pozvala učenika u učionicu i zadovoljila ga oralno.

Tinejdžer se nakon toga požalio svom bratu, rekavši mu da će izludeti i da mu treba pomoć kako bi se rešio pohotne nastavnice. Od nje je tražio 200 dolara kako bi ćutao o onome što se desilo.

S druge strane, profesorka mu je zapretila rečima da je njen otac nasilan čovek koji je bio u zatvoru i da on ima veze sa mafijom i da može da se "pobrine" da učenik više nikada ne bude mogao da igra američki fudbal.

Foto: wtnh.com Foto: wtnh.com

Ipak, nastavnica je ubrzo zatim otkrivena. Policija je prilikom ispitivanja pokazala Alison eksplicitne fotografije koje je ona slala učenicima. Ona se na to branila tvrdnjom da ih je snimila za svog supruga.

Ipak, to joj nije pomoglo. Škola je ubrzo suspendovala profesorku, a suprug ju je napustio. Nastavak suđenja profesorki zakazan je za 2. april, a ukoliko bude proglašena krivom preti joj i 20 godina robije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nessa

    26. februar 2015 | 13:58

    ovi stranci me zapanjuju umesto da cute i uzivaju kao da su oni zene pa da ih siluju bre h ahah ha hahaha sto mene nije tako iskoristila neka ne bi se bunio niti bi je ikada prijavio botovi sta reci

  • Djordje

    26. februar 2015 | 13:53

    Sto se lazemo ljudi svako je bar jednom mastao da bude sa nastavnicom ja licno vise puta!! Zamislite srecnika kome se to i ostvari..... Jedno cu reci blago njemu:-)))))

  • bobyshka_aka_Srcko !

    26. februar 2015 | 12:59

    Shto ja nemam takvu profesorku ! Uh . :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA