ČUVAJTE SE RIBA IZ KLUBOVA: Seksi plavuša napila Rusa (30), pa mu ODSEKLA TESTISE da ih proda!

Tokom burne noći u jednom ruskom baru on je upoznao devojku koja je flertovala sa njim, a zatim ga pozvala u saunu. On je bez obzira na to što je bio oženjen krenuo sa njom, a tamo su usledili strasni poljupci

  • 17

Dimitri Nikolaev (30) iz Rusije je očigledno bio meta ljudi koji trguju organima, pa se tako jednog jutra probudio bez testisa.

Tokom burne noći u jednom ruskom baru on je upoznao zanosnu plavušu koja je flertovala sa njim, a zatim ga pozvala u saunu. On je bez obzira na to što je bio oženjen krenuo sa njom, a tamo su usledili strasni poljubci.

Sutradan se probudio na autobuskoj stanici sa nenormalnim akutnim bolovima u predelu svog polnog organa, a pantalone su mu bile umazane krvlju.

Požurio je u bolnicu, a tamo mu je objašnjeno da su mu testisti odstranjeni na veoma "vešt način" pa je evidentno bilo da je reč o profesionalcima.

Printskrin: lifenews.ru Printskrin: lifenews.ru

U krvi mu je pronađena izvesna količina droge, a za ovaj slučaj je obaveštena i policija koja traga za bandom trgovaca ljudskim organima na crnom tržištu.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    26. februar 2015 | 13:55

    Ucinila uslugu njegovoj zeni.Mislim da ce se sigurno kajati do kraja zivota,jer te noci nije razmisljao gornjom, nego donjom glavom.

  • Milana

    26. februar 2015 | 13:47

    Bože gospode!!

  • Ja.

    27. februar 2015 | 01:02

    A sto je on trazio ozenjen sa zanosnom plavusom u sauni? Ups. Sve se vraca sve se placa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA