UHAPŠEN LAŽNI SAOBRAĆAJAC: Zaustavljao i kažnjavao Beograđane

D.C. je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu je priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, po čijem nalogu je i uhapšen

  • 4

Policija je uhapsila D.C. (43) koji se tereti da se od početka godine lažno predstavljao kao policijski službenik Uprave saobraćajne policije i kontrolisao učesnike u saobraćaju, saopštio je danas MUP.

On se predstavljao kao Dušan Matić, a uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare.

Na molbu prekršioca da ne evidentira saobraćajni prekršaj, on ih nije sankcionisao, ali je zauzvrat tražio pomoć za kupovinu leka koji može da spase život njegovom detetu.

Na taj način, osumnjičeni je doveo u zabludu predstavnike četiri pravna lica i oštetio ih za oko 92.600 dinara.

D.C. je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu je priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, po čijem nalogu je i uhapšen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • -.major. MILAN TEPIC RS.K.

    27. februar 2015 | 17:59

    Sto reci vidi se kakova je nasa drzava radi svako sto hoce taj nije pri cistoj . taj tip se uzivio u policajca a mozda je radio kod cumeta ili nekih jacih igraca pa dosad nije bijo otkriven. Toga ima jos samo te sluzbe nesmiju to objaviti jer to bih bijo veliki blam za te sluzbe.

  • Djuro

    28. februar 2015 | 09:06

    Odakle mu uniforma i obilezja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA