DA BI IMALA SEKS: Ova žena je morala da "sruši" na desetine aviona!

Mišel D' Antonio (48) bila je zadužena za koordinaciju odloženih, propuštenih i otkazanih letova. Na svoju ruku premeštala je šerife sa letova, kako bi im činila usluge i dobila priliku za seks s njima

  • 2

Radnica savezne sluše vazdušnih šerifa u SAD, Mišel D' Antonio, optužena je da je na svoju ruku premeštala šerife s letova, kako bi im činila usluge i dobila priliku za seks s njima.

Mišel (48) bila je zadužena za koordinaciju odloženih, propuštenih i otkazanih letova, kao i pružanje logističke podrške šerifima iz centrale u Herndonu.

Ovaj slučaj otkriven je u procesu interne istrage nakon što je Lisa Duron, supruga vazdušnog šerifa Roja Durona, prijavila Mišel za uznemirujuće pozive u kojima je tvrdila da je protekle četiri godine imala aferu sa njenim mužem.

Afera je pukla 2013. godine i bračni par Duron zatražio je podizanje sudske zabrane prilaska za D’Antonio. Slučaj je podstaknuo i internu istragu unutar službe, koja je otkrila prave razmere njene neodgovornosti i samovolje.

Letovima se dodeljuju šerifi prema proceni rizika, ali je Mišel ignorisala procene rizika, otkazivala smeštaj šerifima na rizičnim letovima i nameštala im "ugodnije" zadatke.

Potencijalnim žrtvama prilazila bi na letovima, aerodromima ili u hotelima. Mišel je plan leta za Durona promenila barem 20 puta za četiri godine, a on nije bio jedini šerif koji joj je zapao za oko.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA