PRETUŽNA PRIČA: Poslednja želja moje umiruće supruge bila je da mi pronađe novu ljubav!

Iako Džon Muretomo nije bio spreman da nađe novu ljubav, njegova pokojna supruga Kler je čvrsto odlučila da kad nje ne bude, uz njega mora da bude žena koja će voleti njega i njihovu decu, Džeka (10) i Bena (7)

  • 4

Kad je 39-godišnja Kler Muremoto saznala da ima bolest motornog neurona, svoje preostalo vreme u životu iskoristila je u pokušaju da svom mužu nađe novu ljubav. Ženu koja bi bila i dobra majka njihovo dvoje djece.

Ona je iz bolničkog kreveta svom suprugu sređivala upoznavanja. Kler je tražila pomoć osoblja bolnice u kojoj je provela svoje poslednje dane u životu.

Iako njen muž Džon nije bio spreman da nađe novu ljubav, Kler je čvrsto odlučila da kada nje ne bude, uz njega mora da bude žena koja će voleti njega i njihovu decu, Džeka (10) i Bena (7).

- Nisam bio spreman, jer sam se bojao kako će sinovi reagovati. Oni bi mogli da pomisle da sam pokušao da zamenim njihovu majku - rekao je Džon. Kler je preminula u februaru 2007. godine, a pre nego što je umrla, Džon joj je obećao da će ispuniti njenu želju i da će naći novu ljubav.

To se i dogodilo. Naime, Džon je nekoliko meseci kasnije upoznao Džuli Mekfarlan, koja je takođe imala dvoje dece, Izabel i Džona. On se zaista zaljubio u Džuli, a porodice su počele da žive zajedno godinu dana kasnije. Par se venčao 2012. godine.

- Tokom svog govora na venčanju pričao sam o Kler i o vremenu koje smo proveli zajedno. Otkrio sam i njenu želju da upoznam nekog posebnog. Svima sam rekao da mislim da nam se Kler smeši sa neba. Htela je da budemo sretni, i mislim da bi i ona bila kada bi videla kako su stvari na kraju ispale - izjavio je Džon Muremoto.

(Telegraf.rs / Izvor: magazin.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA