JEDANAEST I PO GODINA ZATVORA ZA UBISTVO DEVOJKE U "VANILI": Evo šta je sudija rekla na izricanju presude

Vukašin Cmiljanić (22) osuđen je na devet godina zatvora zbog ubistva Tamare Radulović (29), a njegov prijatelj Filip Vilotijević (27) na dve godine i šest meseci zbog izazivanja opšte opasnosti

  • 23

Vukašin Cmiljanić (22) osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na devet godina zatvora zbog toga što je 12. maja 2013. godine u klubu "Vanila" na Adi Ciganliji ubio Tamaru Radulović (29). Njegov prijatelj Filip Vilotijević (27) osuđen je na dve godine i šest meseci zatvora zbog izazivanja opšte opasnosti.

Sudija Marina Anđelković naložila im je i da na ime odštete porodici ubijene devojke uplate po 500.000 dinara. Tokom postupka sud je utvrdio da su Cmiljanić i Vilotijević toga dana došli u "Vanilu" na proslavu rođenja deteta brata pokojne devojke. Došlo je do svađe, a potom i fizičkog obračuna tokom kojeg je, kako je utvrđeno, Vilotijević izvadio pištolj i pucao u pod.

Foto: Telegraf /Ilustracija Foto: Telegraf /Ilustracija

- Došlo je do opšte tuče, a potom je i Cmiljanić izvadio pištolj i u stanju povećane emocionalne razdražljivosti ispalio hitac, nenamerno pogodivši pogodio devojku koja je od zadobijenih povreda preminula - rekla je sudija u obrazloženju presude.

Filipu Vilotijeviću danas je, posle presude, ukinut pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    2. mart 2015 | 15:35

    Da su dobili po 99 god. onda bi bilo ok, a ovako STRASNO.

  • petarBG

    2. mart 2015 | 15:25

    Sram bilo ovu sudinicu pa sta ce njima pistolji sa 20god,ko kaubojci su po ulicama.Jedva cekam da zapalim iz ove raspale zemlje,da Bog da nestala Srbija!!!

  • max

    2. mart 2015 | 16:36

    Mozeš nenamerno nekog da pogodiš, al ne mozes nenamerno da poneseš oruzije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA