ŽELE DA PROTERAJU MUSLIMANE IZ EU: Antiislamisti iz Nemačke najavljuju "Evropsko proleće"

Pristalice evropskih partiota protiv islamizacije Zapada (PEGIDA) okupljaju se već nekoliko meseci svakog ponedeljka kako bi iskazali netolerantnost prema muslimanima i doseljenicima u Evropu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Chicha
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stojadin

    05. mart 2015 | 06:53

    Bolje sad dok ih jos nema previse nego da za 50 godina prodju kao jevreji. Ne razumem te ljude oni su pobegli iz tih religioznih zemalja koje je ta sama vera dovela do ruba propasti i sad isto zele da unesu u zemlje u koje su izbegli. Ja kad bi se docepao nemacke,bio bi najsrecniji...niti bi ista trazio ja sam tamo da bi ziveo po njihovom kodeksu,a ne da donosim svoja verovanja i nacin zivota,koji su najveci uzroci zasto su ljudi i pobegli iz svojih zemalja. Muslimani su oduvek bili iskompleksirani zapadnim svetom i cinjenicom da oni nisu ti koji vladaju svetom. Inace i kad cujem onako da pricaju nisu svi muslimani nasilni kao isis i da to nije pravi islam,zapravo ono sto danas vidimo u islamskoj drzavi je pravi islam,a ne ovo u evropski prilagodjeno evrpskim standardima.

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    04. mart 2015 | 07:18

    Primecujem ovde i Srbe koje zale muslimane u Nemackoj. Zivim u Nemačkoj i mogu vam reci niko nije ni tada davno te najgore poslove radio za 1 narku... bili su placeni za taj posao za koji su strucni s obzirom da su dosli sa br da gde im je zaposlenje bio čoban sta su ocekivali? Moj otac je zavrsio mašinsku školu i odmah je dobio tako radio mesto i plata je bila prilagodjena znaci koliko vredis toliko dobijes!Pod 2 muslimani kupuju kuce ovde i preradjuju u private džamije ..decenijama se izoluju od hriscana znaci neprilagodjavaju se sredini u kojoj zive a Nemci moraju da tolerisu sve radi 2.sv.rata! ...muska deca su im nevaspitana....prave probleme u skoli i diskotekama...dok im zenska deca pod maramama nevina mora u brak. ..sa muslimanom...normalno! Da se razumemo posebno posle IS .... i terorizma.....niko ih nevoli!

  • A. Паламудов

    04. mart 2015 | 06:38

    Svaka čast nemcima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA