STALNO JE MRAČILA: Da li je zbog ovih Fejsbuk statusa satarom ubila majku i babu?

Fejsbuk profil Teodore Viktorović vrvi od poruka u kojima se pominju bol i patnja, a većina njenih prijatelja su u istom raspoloženju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kriv je
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Alicia

    05. mart 2015 | 17:46

    Imam i sama problematican odnos sa majkom, a nisam ga ja kao dete sama sigurno stvarala..Mnoge majke koje to uistinu i nisu zelele da postanu, ceo zivot svaljuju svoje frustracije i neuspehe na dete, praveci od njega osobu punu besa i agresivnosti...konstantno trovanje dece izjavama da su nepodobna, nesposobna, da ne zasluzuju nista dobro u zivotu, da su nule naravno da dovede do psiholoskih problema, ako je osoba slaba i ne zna da se izbori sa tim...ona je ocigledno imala slabu ego odbranu i prepustala se depresiji, narkoticima i alkoholu koji pruzaju trenutnu utehu i otupljuju bol i problem...a njoj je ta majka pre mnogo decenija trebala da angazuje strucnu pomoc i pomogne da se osamostali...do tragedije mozda ne bi doslo...

  • Domoljub

    04. mart 2015 | 20:56

    Naša seca su ogledalo roditelja. Kako se ophodimo mi prema njima tako će,se i oni ophoditi prema nama. Deca Nerađe to što im govorimo nego rade to što i mi radimo. Više je onih kojimsvojumdecumpokušavajumda vaspitaju rečima nego delima pa kad dobiju sataru u glavu onda svi osudjuju decu. Ovde je bilo lošeg vaspitanja i pritisaka na jednu krhku osobu od detinjstva. Bolesne ambicije roditelja su preslikane na dete koje to nije bilo ustanku da podnese. Rezultat znamo . Šteta. Svi smo mi kriva ako smo jedno društvo, a jesmo. Sve su to naša dela što se pokazuju u društvu. Podsetite se samo šta smo sve videli od naših trboseka u ratovima koje smo kao društvo podržavali i pljuvali druge. Sve se to nekome vrati. Zato budimo dobri, volimo bližnjeg i komšiju. Dobro se dobrim vraća a zlo na zlo dovodi.

  • mina

    04. mart 2015 | 10:26

    grozno se čuje, al dobro da je u toj ludosti barem svoju bebu ostavila pri životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA