JEZIV NAPAD: Pitbul izujedao baku po licu dok je snimala "ledeni izazov" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Brenda Rigon sa Floride je sedela na svojoj stolici i čekala da je poliju kofom ledene vode, nakon čega je pas naskočio na nju i ujeo je za obraz. Od bolova je pala na zemlju i krenula da zapomaže

  • 11

Šokantni snimak koji je osvanuo na Jutjubu prikazuje trenutak kada je pitbul Kilo ničim neizazvan napao ženu i ujeo je za lice u toku njenog odgovora na izazov sa kofom ledene vode.

Ovoj ženi su u izazovu pomagali unuci koji su prisustvovali ovom strašnom incidentu.

Brenda Rigon sa Floride je sedela na svojoj stolici i čekala da je poliju kofom ledene vode, nakon čega je pas naskočio na nju i ujeo je za obraz. Od bolova je pala na zemlju i počela da zapomaže.

Muž Čarls, koji je snimao celu situaciju, reagovao je brzo i bacio kameru na zemlju kako bi pomogao svojoj ženi.

Očigledno je da ljubimac Kilo nije bio adekvatno izdresiran, pa je napao svoju vlasnicu ili je prosto pomislio da se s bakom nešto čudno dešava, pa je odreagovao.

 

- Ovaj video treba da posluži svima koji imaju ljubimce da moraju da paze u ophođenju sa njima i da ih šalju na adekvatnu dresuru - objasnila je Brenda.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzzz

    4. mart 2015 | 16:46

    Jbl vas pitbulovi i ostale zveri tog tipa!muka mi je više od bahatih vlasnika sa kompleksom niže vrednosti koji imaju pot

  • Neko

    4. mart 2015 | 15:12

    Mislio je da baba hoce da povredi decu i zato je napao. Ti psi su mnogo obrambeno nastrojeni, pogotovo kada su u pitanju deca.

  • Ljuti Ratnik sveznalica!

    4. mart 2015 | 15:18

    Zena je pocela da vristi od hladne vode zajedno sa decom! Kod ovog psa ima jedan problem koji ljudi neshvataju! Ovaj pas kad se uplasi on nece da pobegne , vec pocne da napada, pocinje da se brani na najokrutniji nacin, skace za vrat! Nije hteo da ugrize ruku, bila mu je na dohvat, hoce da momentalno ubije zrtvu, takav je to pas, ko kaze suprotno ili brani svog psa, nema pojma zato sto ce doziveti tako nesto I sa svojim psom! A onda ce da robija zbog svog ljubimca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA