MICO, POZOVI POLICIJU, ZAKLAO SAM BRATA: Jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju

Nezapamćen zločin dogodio se u porodičnoj kući u Ulici Šandora Petefija, u kojoj su živeli nastradali Zarija, Ljubomir i njegova supruga

  • 6

Mico, pozovi policiju, zaklao sam brata Zaru - rekao je Ljubomir Zagorac (55) svojoj komšinici Zagorki G. nakon što je juče oko 10.30 nožem usmrtio rođenog brata, invalida sa drvenom nogom, Zariju Zagorca (61) u Platičevu, u opštini Ruma.

Nezapamćen zločin dogodio se u porodičnoj kući u Ulici Šandora Petefija, u kojoj su živeli nastradali Zarija, Ljubomir i njegova supruga.

- Ništa nije slutilo na tragediju. Odjednom se na manjoj kapiji, koja deli naša imanja s dvorišne strane, pojavio Ljuba i rekao mi da pozovem policiju jer je zaklao brata. Bila sam u šoku i nisam mogla da verujem da je on to učinio. Međutim, kad sam videla njegove krvave ruke i noge, shvatila sam da se dogodilo nešto zaista ozbiljno. Krenula sam u svoju kuću da kažem mužu šta se dešava, a on je opet viknuo - Mico, pozovi policiju i opsovao mi majku - priča komšinica Zagorka.

Zagorka priča kako ju je pozvala Ljubomirova supruga, koja je pobegla kod komšinice pošto ju je suprug isterao iz kuće pre nego što je ubio brata.

TRAGEDIJA KOD RUME: Nožem izbo brata, pa pokušao da izvrši samoubistvo!

- Zagorka me je probudila i ispričala šta joj je Ljuba rekao. Sačekao sam malo i potom izašao napolje, gde sam zatekao Ljubu kako i dalje stoji kod ograde. Obratio mi se rečima - Dođi da vidiš šta sam uradio. Odmah smo zatvorili vrata od kuće i više nismo izlazili sve dok nije došla policija - kaže Zagorkin muž Stanoje. On dodaje da su braća pila neposredno pre tragičnog događaja.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

- Pili su celo jutro, možda je alkohol kumovao svemu, možda su se posvađali, ko zna - ispričao je Stanoje.

Ljubomir je nakon ubistva vratio u kuću i pokušao da izvrši samoubistvo tako što se izbo nožem.

- Kad je stigla policija, čuli smo da pričaju da su zatekli braću u kući kako leže jedan pored drugog i da jedan daje znake života, a da je drugi mrtav - kaže Zagorka.

Ljubomir je kolima Hitne pomoći prevezen u šabačku bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazar

    5. mart 2015 | 14:58

    Sto manje kontaktirati sa ljudima,brinuti o svojim naj blizima u kuci i nikako se ne upustati u prijateljstva! Takvo je vreme kod nas,ne pamtim da je ovakvih zlocina bilo kao sto je u prosle 2 godine! Ne mogu vise biti siguran, u nikoga sta mi ko misli!!! Cuvajte svoje najblize!!!!

  • ..pablo..

    5. mart 2015 | 14:52

    Pa sta se ovo desava...

  • Dzordz

    5. mart 2015 | 16:49

    Nemastina svi pucaju psihicki 20000 primanja a lekovi 15000 pa prezivi jedan mesec dva.... i ne mogu vise nazalost al tako je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA