Mišković ne sme da napusti Srbiju!

Specijalni sud smatra da gradnja hotela "Kraun plaza" može da se ugovori i bez Miškovićevog potpisa

  • 8

Miroslav Misković, vlasnik "Delte" neće moći da otputuje u Sloveniju i potpiše ugovor o gradnji hotela "Kraun plaza" posto je sudsko veće odbilo da mu vrati pasoš na jedan dan i dozvoli da 20. marta napusti Srbiju.

Mišković traži da putuje u Ljubljanu!

- Iz pozivnog pisma koje je upućeno Miroslavu Miškoviću proizilazi da on nije izričito pozvan da potpiše ugovor i da to može da učini neko drugi. Proizilazi da bi organizatoru bilo drago da prisustvuje. Smatramo da ovom odlukom sud ne ugrožava njegovo pravo na rad, kao i da ce posao biti završen i bez njegovog prisustva - obrazložila je sudija Maja Ilić i navela da on ima pravo žalbe u roku od tri dana, na ovu odluku.

Mišković tražio da putuje u London, sud ga odbio!

Mišković je, podsetimo, na jučerašnjem suđenju zatražio da mu sud vrati pasoš na samo jedan dan, kako bi prisustvovao potpisivanju ugovora o gradnji hotela "Kraun plaza" u Ljubljani.

MIROSLAV MISKOVIC

 

Nastavak suđenja zakazan je za 7. april, kada bi vlasnik "Delte" trebalo da iznese odbranu o navodima tužilaštva da je učestvovao u malverzacijama tokom privatizacije putarskih preduzeća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Millos

    6. mart 2015 | 21:40

    Totalno su poludeli. Treba dozvoliti coveku da posluje, kako bi imali od cega naplatiti , ako se dokaze da je kriv. Za sada je samo postupak u toku i nikako ne mogu da razumem ove glupe sudske odluke.

  • Tyso

    6. mart 2015 | 18:58

    Pa ja ovo uopste ne razumem! Ili je covek kriv ili nije?! Sudjenje moze trajati 10 godina u ovoj "drzavi" i covek nece moci da izadje iz zemlje! Kakva glupost!

  • kamion

    9. mart 2015 | 23:10

    Maškoviću kada ćeš da isplatio ljude koje si u uposlio na izgradnji auto puta prema Bugarskoj? Mome ujaku si ostao dužan 450.000evra ! Gde su pare?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA