JEZIVI DETALJI UBISTVA DEVOJKE U BEOGRADU: Pregazio je ljubomorni dečko?

Nju je, kako se navodi, automobilom pregazio mladić s kojim je bila u izlasku. Policija za sada ispituje da li je vozač počinio zločin u naletu ljubomore, ali mu je svakako određen pritvor

  • 11

Devojka koja je jutros pronađena pored zgrade Hitne pomoći u Beogradu, identifikovana je kao Aleksandra Antić (22). Ona je ubijena neposredno posle ponoći po izlasku iz kafića na Medakoviću.

Nju je automobilom pregazio mladić s kojim je bila u izlasku. Policija za sada ispituje da li je vozač počinio zločin u naletu ljubomore, ali mu je svakako određen pritvor.

Lekari su u prvi mah posumnjali da je devojka pretučena motkom ili da je stradala u udesu.

REŠENA MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U BEOGRADU: Nesrećna Romkinja (22) brutalno pretučena, pa ostavljena!

- Nju su dovezla dvojica muškaraca. Jedan je plakao, ali nijedan od njih nije imao na sebi ni kap krvi. Devojka je bila potpuno okrvavljena - rekla je Nada Macura za "Blic".

MISTERIOZNA SMRT U BEOGRADU: Devojku (22) dovezli mrtvu u Hitnu pomoć!

Gazdarica lokala na Medakoviću je objasnila da je Aleksandru znala od ranije kao jako veselu, ali da je u prvi mah nije prepoznala jer je često bila pod uticajem droge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA