CRNI VIKEND U BEOGRADU SE NASTAVLJA: Mladić unakažen nožem u Železniku!

Protekle noći mladić od 27 godina napadnut je nožem u Železniku

  • 12

U Beogradu su se tokom prethodne noći dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe povređene, a jedan mladić je u Železniku napadnut nožem.

- Mladić star oko 27 godina došao je u podstanicu Hitne pomoći u Železniku nešto pre pet časova sa posekotinom lica i uha, a zbog obilnog krvarenja prevezen je u Urgentni centar - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

On je imao posekotinu jagodične kosti i uha veličine između tri i četiri centimetra.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 116 puta od čega 14 puta na javnom mestu. Pomoć su najčešće tražili hronični bolesnici.

Prvi saobraćajni udes dogodio se u 01.41 sat na Novosadskom autoputu, kod skretanja za Zemun polje. U njemu su povređena dva mladića od oko 24 godine, od kojih je jedan zadobio tupu povredu glave, razderotinu slepoočnog dela glave sa leve strane, otvoreni prelom desne potkolenice i otvoreni prelom desnog skočnog zgloba.

Drugi mladić je zadobio ortopedske povrede - tupu povredu desnog kolena i desne potkolenice.

U 05.22 časa u udesu u bulevaru Vojvode Mišića, ispred broja 88, muškarac od oko 66 godina zadobio je posekotinu na glavi, u predelu leve slepoočnice.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WWW

    8. mart 2015 | 13:07

    STOPA KRIMINALA SMANJENA...TAKO KAZE MINISTAR...A ONO SVE GORE I GORE...

  • DARKO 100%

    8. mart 2015 | 10:52

    PATOLOGIJA NEKIH POJEDINACA JE NA NIVOU MESARSKOG NOZA;

  • gandra

    8. mart 2015 | 15:04

    Volim BG ali kad pomislim da bi mogo neko da me izkasapi zbog neke glupe sitnice onda bolje da ne setam tamo. Problem je kazne su smesne. Za takav napad treba smrtna kazna. A ovaj sto je to uradio ide na 30 dana u zatvor i kad izadje ima da nastavi. A ko bi se setio na ovako nesto kad bi imali smrtnu kaznu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA