PUCAO SVOJOJ ŽENI U GRUDI: Iznervirala ga jer je htela da izađe sa drugaricama!

Supružnici su se posvađali jer je žena želela da izađe u grad sa društvom. Suprugu to nije odgovaralo pa se oštro suprotstavio, a sukob je posmatrala ćerka

  • 9

Muškarac iz Splita (61) koji je u petak uveče nakon svađe pucao u grudi svoje supruge (53), ostaće u pritvoru zbog mogućeg uticaja na svedoke.

Naime, svađi i ranjavanju je svedočila i njihova ćerka. Prema nezvaničnim informacijama, supružnici su se posvađali jer je ona želela da izađe u grad sa društvom. Njemu to nije odgovaralo pa se oštro suprotstavio.

Inače ovo nije prva svađa oko njenog društvenog života, međutim, nikada nije išlo dalje od verbalne prepirke. Ovog puta, zamalo kobnom iskodu je doprineo alkohol.

Muškarac je priznao da je te večeri pio pa je u skladu sa tim izrazio žaljenje zbog svog postupka. 

Foto: Flickr/Geoffrey Fairchild Foto: Flickr/Geoffrey Fairchild

Njemu sledi kazna za pokušaj ubistva, ali i za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Nesrećna žena se trenutno oporavlja u splitskoj bolnici. Metak, na sreću, nije napravio prostelnu ranu i nisu joj povređeni vitalni organi.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sata.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    8. mart 2015 | 22:24

    Tako se to radi!

  • --.major. MILAN TEPIC RS.K.

    8. mart 2015 | 22:55

    Prokleti alkohol je rasturio mnoge porodice i zavio u crno. Na prostorima bivse sfrj ucesnici ratova ljece se od raznih stresova i jos konzumiraju alkohol i vidite rezultat pokusaj ubistava, ubistva i samoubistva, agresivni su na sve i svakog takoje prosla i ta zena jos ako se usprotivila tu je kraj.

  • Kivi

    8. mart 2015 | 23:36

    Kakav olos od coveka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA