UPRKOS ZAVEJANIM PUTEVIMA: Monteri rade danonoćno, EPS najavljuje stabilizaciju snabdevanja strujom

Na području "Elektrosrbije", gde je bilo najviše snežnih padavina i vetra, večeras je situacija mnogo stabilnija nego prethodnih dana i električnu energiju nema oko 5.000 kupaca, najviše u planinskim mestima gde se zbog otežane prohodnosti ne može prići

  • 0

U krajevima pogođenim velikim snežnim padavinama i jakim vetrom sve je manje kvarova i normalizuje se snabdevanje električnom energijom. Monterskim ekipama, koje su danonoćno na terenu, probleme zadaju neprohodni putevi u brsko-planinskim područjima.

Na području "Elektrosrbije", gde je bilo najviše snežnih padavina i vetra, večeras je situacija mnogo stabilnija nego prethodnih dana i električnu energiju nema oko 5.000 kupaca, najviše u planinskim mestima gde se zbog otežane prohodnosti ne može prići. Monterima ovog privrednog društva pomažu ekipe iz drugih delova "Elektroprivrede Srbije" i na terenu je 175 ekipa. I na području "Jugoistoka" na terenu su sve ekipe koje ulažu velike napore da se probiju kroz zavejane puteve i reše kvarove u planinskim selima. Ekipe distribucija su spremne da otklone kvarove čim putevi budu prohodni.

EPS U BORBI SA NEVREMENOM: Sve manje kvarova, sve monterske ekipe na terenu!

Prema najavama meteorologa, sutra se očekuje znatno poboljšanje vremenskih prilika, što će doprineti bržem otklanjanju kvarova i potpunoj stabilizaciji snabdevanja elektičnom energijom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA