SIN DIREKTORKE IZAZVAO UDES, PA POBEGAO: Evo kako je pokušao da sakrije šta je uradio

Posle udesa koji je izazvao pokušao je da sakrije džip na parkingu bolnice, a zatim je sa svojim ocem odvezao džip, bez zadnje registarske tablice, u nepoznatom pravcu

  • 8

Nikola Isaković iz Sokobanje izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj je udario džip i napravio veliku materijalnu štetu.  Zatim je pobegao s lica mesta i pokušao da sakrije svoj džip marke "Suzuki" na parkingu bolnice. Nikola je sin direktorke Specijalne bolnice "Sokobanja", doktorke Ljiljane Isaković.

Nesreća se dogodila oko pet ujutru. Nakom pokušaja skrivanja džipa sa svojim ocem odvezao je džip bez zadnjih tablica u nepoznatom pravcu, kažu očevici.

Policija pokušava da ga pronađe i utvrdi odgovornost, nakon čega će biti podneta prijava.

- Policija traga za vozačem džipa koji je izazvao nezgodu. Utvrđeno je da se ne nalazi na adresi na kojoj je prijavljen, pa je za njim raspisana poternica. Nakon privođenja, protiv njega će biti podneta krivična prijava - kažu u policiji.

Agencija za borbu protiv korupcije izrekla je 7. novembra 2014. godine meru javne opomene dr Ljiljani Isaković i predlog za razrešenje direktorke zato što je u bolnici zaposlila ćerku, a zatim i sina. I pored toga, ona je i dalje načelu bolnice, iako joj je mandat istekao pre više od dva meseca, a ona je odbila da raspiše konkurs za direktora.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нада је умрла

    9. mart 2015 | 13:20

    Сваки коментар је сувишан. Србији нема лека. Задњи Србин,ако буде имало струје нека угаси светло.

  • zo

    9. mart 2015 | 11:46

    E sada da je zakon kao sto nije pa zatvor jedno 10 godina i on i njegov otac, ne zato sto se to desilo moze svakom da se desi nego sto je pobegao pa sa ocem sakrio vozilo. Ovako bice nanogica par meseci ili ce biti oslobodjen sa novcanom kaznom i uslovno par godina. Zalosno ali je tako.

  • la woman

    9. mart 2015 | 12:51

    zeemljo srbijo,sve moj do mojega,pa mogla je i mamu i babu prababu cukunbabu da zaposli niko opet ne bi reagovao,jer ovo je zemlja bez zakona!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA