BRUTALNO PRETUČENA JER JE SLUČAJNO SELA NA HAMBURGER: Drugarice joj iščupale kosu i polomile lobanju (FOTO) (VIDEO)

Maraja Pinter (23) je u jednom restoranu bila napadnuta od strane dve najbolje drugarice i rođake i brutalno pretučena, a jedino što želi sada je da pravda bude zadovoljena

  • 15

Maraja Pinter (23) iz američke savezne države Džordžija, pretučena je od strane svojih "najboljih prijatelja zato što je sasvim slučajno sela na jedan njihov hamburger, a čitav događaj je snimila sigurnosna kamera, zbog čega je večeras uhapšena Jasmina Donald (22).

- Držali su me na zemlji. Gazili su me po licu i vukle za kosu - rekla je Pinterova policije, a video na kom se vidi tuča, pokazuje samo jedan mali deo onoga to je nesrećna devojka proživela. Ono što je još gore, vidi se jedan čovek kako sedi sa svojim trogodišnjim detetom i čitavu situaciju posmatra.

Nedelju dana kasnije, Maraja je pokušala putem interneta da potraži pravdu za sebe i konstantno je postavljala statuse o tome šta je preživela, a među prvima je bio onaj u kojem se zahvalila Bogu što je i dalje živa.

- Prošlog vikenda sam nasamarena od strane moje dve najbolje drugarice i rođake. Tukle su me i gazile sve dok nisam pala u nesvest, a kada sam došla sebi, one su nastavile ponovo. Kasnije su mi otele telefon i izvadile bateriju kako niko ne bi mogao da me pronađe. Blagoslovena sam što sam živa i želim da pravda bude zadovoljena, jer ja nisam zaslužila da mi se ovo dogodi - poručila je ona.

Foto: Atalanta police department Foto: Atalanta police department

Nesrećna devojka je kasnije za američke medije rekla kako i dalje ne može da razume šta se dogodilo i da ne može da veruje da se sve odigralo zbog jednog običnog hamburgera.

- Sada se sve promenilo i ne želim više ikad da se vratim na ono što je nekad bilo - poručila je Pinterova sa puno optimizma.

Foto: Facebook/Myriah Pointer Foto: Facebook/Myriah Pointer

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet..

    9. mart 2015 | 21:33

    Nije to samo zbog hamburgera.

  • LAZAREVA GARDA

    9. mart 2015 | 22:03

    Dobre su joj te rodjake i drugarice sad ti lepo sacekaj dve-tri godine pa plati ljude da ih udese tako da ih ni rodjena majka ne prepozna e onda kupis po hamburger i posaljes im na kucnu adresu i cevcicu obavezno

  • jupi

    9. mart 2015 | 21:19

    Ameri gladni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA