Krivična zbog obljube deteta: Majka raskrinkala vezu devojčice (13) i muškarca (27)

Dvadesetsedmogodišnji Đ.Đ. uhapšen zbog sumnje da je učinio krivično delo obljuba s detetom. Za ovo krivično delo preti kazna zatvora od jedne do 12 godina

  • 5

Đ.D. (27) iz Iđoša krivično će odgovarati zato što je duže od šest meseci bio u intimnoj vezi s trinaestogodišnjom devojčicom koja živi u jednom drugom selu nadomak Kikinde.

On se tereti da je počinio krivično delo obljuba s detetom. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, jer je utvrđeno da je zasnovao vanbračnu zajednicu sa trinaestogodišnjom devojčicom.

ŽIVEO U VANBRAČNOJ ZAJEDNICI S DEVOJČICOM: Krivična prijava pitiv Kikinđanina (27) zbog obljube deteta (13)!

Iako po nepisanom pravilu policija za ovakve slučajeve sazna iz "druge ruke", jer roditelji često ni ne znaju u šta se upustilo njihovo dete, ovog puta je upravo na intervenciju devojčicine majke, raskrinkana veza muškarca i deteta. Devojčicina majka obavestila je policiju da je njena ćerka otišla od kuće i da “živi” sa Đ.D.

Uz posredovanje Centra za socijalni rad, devojčica je vraćena u roditeljski dom i biće pod korektivnim nadzorom.

- Istraga je pokazala da su od kraja prošlog leta pa sve do pre nekoliko dana, osumnjičeni Đ.D. i devojčica bili zajedno. Ginekološki pregled je potvrdio da su imali intimne odnose­.

Za ovo krivično delo zakon propisuje kaznu zatvora u trajanju od jedne do 12 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ^~^

    10. mart 2015 | 13:41

    Videli smo šta zakon propisuje za mladoženju. Šta propisuje za mamu? . Šta će biti sa devojčicom? Hoće li sad pod pratnjom ići u školu? Ako neko reši da se uda sa 13 god onda taj problem ima duboke korene. Izostali su saveti mnoogo ranije a sad....

  • Sindi

    10. mart 2015 | 14:16

    To dete od 13 godina je svesno uslo u vezu, garantujem glavom da je znala koliko ima godina i sve ostalo... Nije toliko kriv ni decko tj hocu da kazem krivi su oboje.

  • mams

    10. mart 2015 | 17:09

    a za silovanje koliko se dobije? manje nego za ovo... ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA