Iznenađenje koje mu je komšiluk priredio dirnulo je ceo svet! (VIDEO)

Ova plemenita akcija je počela tako što je postavljeno nekoliko desetina kamera po jednom kvartu Istambula. One su snimale događaje koji su potpuno iznenadili Muharema

  • 10

 Muharem živi u Istanbulu. On je gluvonem, i navikao je da živi sa svojim nedostatkom. Njegove komšije su odlučile da nauče znakovni jezik i tako obraduju svog suseda.

Ova plemenita akcija je počela tako što je postavljeno nekoliko desetina kamera po čitavom kvartu, koje su snimale događaje koji su iznenadili i raznežili Muharema.

Na snimku se vidi kako Muharem sa svojom sestrom Ozlem obavlja uobičajene aktivnosti: ide u šetnju, kupuje na pijaci.

Zatim je naišao na bilbord "Samsunga", koji je imao posebnu poruku za njega. Svaki naizgled slučajan kontakt sa ljudima završava se tako što mu se oni obraćaju na znakovnom jeziku.

Printskrin: Youtube / DigitalSynopsis.com Printskrin: Youtube / DigitalSynopsis.com

Od prodavca, preko slučajnog prolaznika do taksiste, svi su mu se obraćali na njemu prepoznatljiv način, što je ovom mladiću izmamilo osmeh na lice.

Na kraju videa, desetak ljudi sa kojima se Muharem susreo tog dana, prilaze i grle ga, nakon čega se mladić rasplakao od sreće.

Ovaj gest pokazuje koliko je malo potrebno da bi se nekome ulepšao život.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA