• 12

ORTAK, UBIJ CELU MOJU PORODICU! Tinejdžer ponudio drugu ugovor od 1200 dolara za morbidni zločin

Tinejdžer je kasnije priznao policiji da je planirao da ubije svoju porodicu i da iscenira pljačku koja bi krenula po zlu, a onda bi se njegov drug vratio u susednu kuću i zamolio komšije da pozovu hitnu pomoć, piše u sudskom izveštaju

  • 12

Tinejdžer s Floride sastavio je ugovor u kom je obavezao svog školskog druga da će ubiti njegove članove porodice - oca, maćehu i polubrata u zamenu za 1.200 dolara.

Međutim, ovaj četrnaestogodišnji dečak uhapšen je pod sumnjom da je planirao da ubije svoju porodicu nakon što je dokument, kao i nož u rancu, pronašao njegov otac, prenosi Daily News.

- Ja ... ću biti ubica unajmljen od strane ... da ubijem ... - piše u ugovoru koji je sastavio u ime školskog druga.

- Svestan sam da me neće isplatiti ako ne obavim zadatak. Iznos novca oko kojeg smo se dogovorili je 1.200 dolara. Otići ću u roku od sat ili dva sata nakon ubistva - piše u potpisanom dokumentu.

Foto: Port St. Lucie Police

Foto: Port St. Lucie Police

Ovaj tinejdžer je kasnije priznao policiji da je planirao da ubije svoju porodicu i da iscenira pljačku koja bi krenula po zlu. Potom bi se njegov drug vratio u susednu kuću i zamolio komšije da pozovu hitnu pomoć, piše u sudskom izveštaju.

Njegov školski drug priznao je kako je potpisao ugovor, i rekao je policiji da je mislio da je reč o šali i kako nikad nije mislio da izvrši ubistva koja je planirao njegov drug.

Školskom drugu ovog tinejdžera koji je bio upleten u ceo slučaj neće se suditi, rekao je narednik Frank Sabol za Daily News.

Policija tvrdi kako je ovaj dečak bio depresivan i da je pomišljao da naudi samom sebi.

(Telegraf.rs / Izvor: Daily News)

Komentari

  • Simke

    Kako se uci biznisu od malih nogu, nista bez ugovora.

  • kemo

    Amerika odlazi u sunovrat

  • EvoneznambogUmi

    Kompletno bolesna nacija!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima