ŠIPTARSKI MRAK: Napadaju "prokletu makedonsku rasu"! (FOTO) (VIDEO)

Albanski blek metal bend ima veoma zanimljivo ime "Šiptarski mrak", (Shiptarian Darkness), dok je naziv njihovog izdanja još zanimljiviji "Rađanje albanske superiornosti" (The Dawn Of Shiptaryan Supremacy)

  • 18

Iako većina ljudi smatra da u Albaniji ne postoje hevi metal bendovi, jedna od tamošnjih grupa je ipak uspela da objavi album i prezentuje ga na društvenoj mreži Jutjub. Bend ima veoma zanimljivo ime "Šiptarski mrak", (Shiptarian Darkness), dok je naziv njihovog izdanja još zanimljiviji "Rađanje albanske superiornosti" (The Dawn Of Shiptaryan Supremacy).

Najpoznatija njihova pesma, odnosno pesma ovog blek metal benda koja ima najviše pregleda na Jutjubu, jeste "Skenderbegov napad na prokletu makedonsku rasu" (Skanderbeg's Attack On The Bastard Macedonian Race). Preslušajte ovu veoma interesantnu pesmu:

Takođe, "veliki" hit ovog benda je i "Kosovski Hiperborejci".

Za one kojima se ne dopadaju ove dve pesme, tu je treća - još bolja "Etnička Albanija" (Shqiperia Etnike), i to u izvođenju uživo.

Poslednja pesma koja se može naći na "Jutjubu", a koja je vezana za ovaj bend, ima identičan naziv kao i samo izdanje "Rađanje albanske superiornosti" (The Dawn Of Shiptaryan Supremacy).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drakon

    24. mart 2015 | 09:54

    A skenderbeg Srbin bio.. hahaha toliko o albanskoj rasi. A I TAČNIJE PRADEDA PRAVOSLAVNI POP BEŠE..

  • Biki

    24. mart 2015 | 09:45

    Joj mukice bre ovi albanci,na sve navine pokusavaju NESTO ,ali ne vredi

  • zemunac

    24. mart 2015 | 09:39

    Metalica za bednike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA