GDE ĆE MU DUŠA? Vukao saobraćajca deset metara, zbacio ga na asfalt i pobegao! (VIDEO)

Vozač uopšte nije stao. Kao da je imao nameru da po svaku cenu skrene levo. Kada je video da se policajac uhvatio za prozor, namerno je dodao gas

  • 6

Kineski saobraćajac Mao Šenguan (32) poginuo je kada ga je jedan bahati vozač, nakon što je prekršio jasno upozorenje da ne sme da skrene u pogrešnu traku, zbacio sa automobila.

Na snimku saobraćajne kamere vidi se kako Šenguan na semaforu razgovara sa vozačem crvenog BMW-a, i objašnjava mu da ne sme da skrene u levu traku jer bi time napravio prekršaj.

Kada se kolona pokrenula, bahati vozač je skrenuo upravo tamo gde nije smeo. Mao Šenguan potrčao je za vozilom i uhvatio se za prozor vozača.

- Vozač uopšte nije stao. Kao da je imao nameru da po svaku cenu skrene levo. Kada je video da se policajac uhvatio za prozor, namerno je dodao gas - izjavio je jedan od očevidaca koji se našao na licu mestu.

 

Vozač je dodao gas, vukao policajca nekih desetak metara pre nego što ga je zbacio sa vozila i pobegao. Zbog povreda dobijenih nakon pada i udarca u asfalt, policajac je preminuo na putu do bolnice.

Njegova trudna supruga smeštena je u bolnicu zbog posledica šoka koji je doživela kada je čula za muževljevu smrt.

Vozač se nedugo nakon bekstva pokajao i vratio na mesto zločina, gde je uhapšen i identifikovan kao Sun Haođe (32).

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA