OTMIČARI MENJALI TABLICE: Ovako su planirali da pobegnu srpskoj policiji!

Otmičari su na benzinskoj pumpi na auto-putu u smeru ka Nišu promenili tablice na svom automobilu. Zatim su, na petlji kod Plavog mosta, usmerili "BMW" ka Zagrebu

  • 8

Nakon sto su iz majčinih ruku uzeli dvogodišnju M. P., otmičari Mišel Branko Sebastijan i Sabina Gorin su sipali gorivo na benzinskoj pumpi na auto-putu u smeru ka Nišu.

Oni su na pumpi promenili i tablice na svom automobilu. Zatim su, na petlji kod Plavog mosta, usmerili "BMW" ka Zagrebu.

Ovo je Branko Sebastijan, otmičar male Maše! (VIDEO)

Nakon sveobuhvatne i opsežne akcije pripadnika MUP-a osumnjičeni su uhapšeni oko 15 sati na području Sremske Mitrovice.

VIDEO-SNIMAK OTMICE: Evo kako je kidnapovana devojčica (2) s Voždovca! (VIDEO)

Uhapšeni M. S. (1969), S. A. G (1965) i Š. E. K (1989) imali su originalne francuske pasoše i od ranije su poznati francuskoj policiji.

SREĆAN KRAJ DRAME S VOŽDOVCA: Ovo je mala Maša u naručju roditelja (FOTO)

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ko bre

    13. mart 2015 | 22:41

    PA AKO SU POZNATI FRANCUSKOJ POLICIJI, KAKO SU USPELI DA UDJU U SRBIJU TEK TAKO I DA NI MANJE NI VISE OTMU MAJCI DETE IZ RUKU? STRASNO, DA STRASNIJE NE MOZE BITI. LJUDI MOJI STA SE OVO DOGADJA, PA NIJE VALJDA DA VISE NE MOZEMO DECU NI DVA METRA OD SEBE DA PUSTIMO,U PARKU,U GRADU U SETNJI....... DAJTE DA PRAVIMO PETICIJU ZA SMRTNU KAZNU, OVO JE NEDOPUSTIVO,POLUDECEMO AKO OVO ZLO KRENE.....VERUJEM DA BI SE BAR DVE TRECINE SRBIJE SLOZILO,KADA JE OVO U PITANJU. NEDAJ BOZE VISE NIKOME, ALI DA LI ĆE POLICIJA USPETI I SLEDECI PUT OVAKO BRZO DA REAGUJE, SVE ZAVISI OD SLUCAJA DO SLUCAJA. DIZIMO SE NARODE I DA NAMA DAJU ORUZJE,OVAKO SE VISE NE MOZE !!!!!!!

  • Marko

    14. mart 2015 | 00:17

    Ovo me je jako potreslo danas imam cerku 1ipo i sina 3 ipo godine..na svu srecu se dobro zavrsilo,policiji svaka cast,a tu gamad treba razvaliti od batina ne znam sta da kazem...sve im je..m treba ih najstrozije kazniti...

  • Ivan

    14. mart 2015 | 09:44

    Kakve gluposti sve necu procitati.Oteli dete pa svratili na pumpu da sipaju gorivo?Da li mislite da je neko toliko glup da planirano izvrsi krivicno delo za koje je zaprecena kazna zatvora do 15 godina,a da pre toga ne napuni rezervoar gorivom???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA