EVO KAKO SU OTMIČARI PRONAŠLI DEVOJČICU! Mašu P. (2) videli na Facebooku! Ovo može svima nama da se desi!!! (FOTO)

Kako Telegraf nezvanično saznaje, troje otmičara je sve informacije o boravištu deteta pronašlo putem Fejsbuka, na profilu člana porodice koji je bio otvoren! Koristeći softver za prepoznavanje lica, lako su pronašli dete putem interneta, ali i ostale informacije koje su ih dovele do mesta otmice

  • 71

Troje otmičara, Mišel Sebastijan (46), Sandrin Goren (40) i Kristel Eje (26) koji su uhapšeni zbog otmice dvogodišnje Maše P, juče su na svu sreću zaustavljeni. Međutim, ono što je jako zabrinjavajuće i što bi trebalo da upozori sve roditelje jeste način na koji su ovi ljudi došli do podataka o devojčici, a koji pokazuje da bi SVA NAŠA DECA MOGLA DA SE NA ISTI NAČIN NAĐU NA UDARU KIDNAPERA.

 

Kako Telegraf nezvanično saznaje, troje otmičara je sve informacije o boravištu deteta najverovatnije pronašlo putem Fejsbuka, na profilu jednog člana porodice koji je bio otvoren! Na taj način, pronašli su dete koje im odgovara, ali i ostale podatke koji su ih najverovatnije doveli do mesta gde su pokušali otmicu. Činjenica da su na internetu bili dostupni gotovo svi podaci je pomogla da nepogrešivo znaju gde da je sačekaju. Na svu sreću, zahvaljujući akciji srpske policije ceo plan im je osujećen!

 

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo zašto je oteta devojčica u Beogradu! Ostaćete bez daha!!! (FOTO) (VIDEO)

 

Foto: Facebook/Prenković Damir

Foto: Facebook/Prenković Damir

 

Koristeći softver za prepoznavanje lica, lako su pronašli dete putem interneta, a onda sve potrebne informacije prikupili sa otvorenog Fejsbuk profila člana porodice, koji su takođe pronašli putem slika.

 

Mala Maša je oteta da bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim detetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz belog BMW-a.

 

SLOMILI JOJ PRSTE: Majka otete devojčice zadobila teške povrede ruke! (FOTO)

 

Pošto je otmičarima trebala identična devojčica, oni su putem ove pretrage na internetu, došli do Maše!

 

Foto: Facebook/Prenković Damir

Foto: Facebook/Prenković Damir

 

Ceo postupak je zapravo vrlo jednostavan. Pretraga se vrši prema slici, koju osoba ubaci. Tako je i njima, kako se pretpostavlja, najverovatnije izašla Mašina slika, nakon što su ubacili sliku devojčice na koju liči.

 

Ovo je dete (2) koje je kidnapovano na Voždovcu (FOTO)

 

Na svu sreću, zahvaljujući neverovatnoj akciji srpske policije, taj plan im je osujećen, a istraga će dalje utvrditi šta su planirali da, nakon ove sulude akcije učine sa malom Mašom.

 

Uskoro se očekuje da srpska i Francuska policija daju i zvanično saopštenje o ovom slučaju.

 

(Telegraf.rs/D. Čavić)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir autor

    14. mart 2015 | 18:14

    Trt Milojke, zini da ţi kažem. Ovi ljiudi su mafijaši, i nije im prvi put da kidnapuju to sam siguran, mene instinkt ne vara. Da su jje našli preko fejsa moguće je, ali baš za starateljstvo i da nadju navodno identičnu devojčicu i to baš u Srbiji kod mene ne pije vodu. Pije vodu kod koruptnih službenika i naivnih ljudi. Mafijaši su se naravno dogovorili šta da pričaju da ih kojim slučajem uhvate. Ona je oteta možda za bogate pedofile ili razloga može biti 1000 ali to njih neopravdava da budu spaljeni na lomaču u policijskoj stanici. Takav zakon ću predloziti nadam se otom potom, ako mi se prilika ukaže u životu. Ovom njihovom pričom žele da se izvuku sa minimalnom kaznom, i možda će u tome i uspeti jer sigurno imaju para za advokate koji će sve da urade da djavolove sluge oslobode. Ne verujte im ništa.

  • milan

    14. mart 2015 | 19:45

    nismo svesni koliko je zlo taj fb

  • ЋИРИЛИЗАЦИЈА!

    14. mart 2015 | 17:14

    Фејсбук је ЗЛО!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA