OPLJAČKANA TELEVIZIJA: Lopovi ukrali opremu vrednu milion dinara!

Televizija Knjaževacinfo je opljačkana u noći između petka i subote, a provalnici su obili troja vrata, ispreturali ormane sa dokumentacijom i fioke, i odneli kamere, računare i druge predmete

  • 0

Nepoznata lica obila su prostorije preduzeća "East Star Group", u kom je sedište televizije Knjaževacinfo, i odatle ukrala opremu vrednu milion dinara, javio je taj medij na svojoj internet stranici.

- Kada je došao na posao po kameru, snimatelj Ivica Vasiljević zatekao je obijena troja vrata, ispreturane ormane sa dokumenatcijom, otvorene fioke radnih stolova. Na njegovom radnom mestu nije bilo torbe sa kamerom - navodi se na sajtu Knjaževacinfo i dodaje da se pljačka desila u noći između petka i subote.

Prema rečima direktora "East star group" Bobana Radivojevića ukradena je oprema vredna oko milion dinara, uključujući i kamere i računare.

- Ovom krađom nam je onemogućen rad. Televizija Knjaževacinfo počela je da radi 2009. godine i program emitujemo preko kablovskih distributera, na internetu i društvenim mrežama, gde izveštavamo o svim događajima i lideri smo informisanja u opštini - kazao je Radivojević.

On je rekao da je knjaževačka policija obavila uviđaj odmah po prijavi i da je potraga za provalnicima u toku.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA