PONOVO uhvaćeno 54 migranata u JEDNOM kombiju!

Policija je 54 azilanta, među kojima je bilo šestoro dece pronašla u kombiju, a uhapšene su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo krijumčarenje ljudi

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u Kučevu, kod Požarevca, kontrolom kombija "Iveko“ borskih registracija, otkrili su 54 ilegalna migranata i uhapsili četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo krijumčarenje ljudi.

Uhapšeni su I. S. (1980), I. M. (1983), B. T (1980) i S. S (1987). Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati nedležnom tužilaštvu, na dalje postupanje.

Policija je 54 azilanta, među kojima je bilo šestoro dece pronašla u kombiju, dok su trojica zatečena u njegovoj blizini.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Protiv ilegalnih migranata podnete su prekršajne prijave zbog ilegalnog prelaska granice, navedeno je u saopštenju MUP-a Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    15. mart 2015 | 13:50

    Ne mogu da shvatim kako njih toliko stane u kombi...

  • sumadinka

    15. mart 2015 | 14:43

    Stalno se čitaju vesti kako zbog restitucije okolne države nama vraćaju azilante. .. da li će i ovi iz srbije isto tako biti vraćeni nazad odakle su ušli u srbiju? ?

  • Sima

    16. mart 2015 | 13:29

    Jos malo pa ce mo u svim mestima morati otvoriti prihvatne centre za azilante.Izgleda da su u poslednje vreme izabrali nasu zemlju mesto Italije.Posto dolaze iz zaracenih muslimanskih zemalja ko zna ko sve ne ulazi u nasu zemlju.Treba to dobro kontrolisati a tu su i neke bplesti koje mogu ineti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA