Otmičarima devojčice sa Voždovca određen pritvor!

Pritvor im je određen i zbog krivičnog dela koje im se stavlja na teret i zaprećene kazne za to delo, a način izvršenja krivičnog dela doveo je do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - navela je Tanja Koljenšić, portparol Sepcijalnog suda u Beogradu

  • 4

Specijalni sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana za troje francuskih državljana, osumnjičenih da su u petak, 13. marta, oteli dvogodišnju M. P. u naselju Braće Jerković.

EVO KAKO SU OTMIČARI PRONAŠLI DEVOJČICU! Mašu P. (2) videli na Facebooku! Ovo može svima nama da se desi!!! (FOTO)

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim im je odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli ometati postupak uticanjem na svedoke, rekla je večeras Tanjugu portparol suda Tanja Koljenšić.

POTRESNA ISPOVEST OCA OTETE DEVOJČICE: Moju ćerku su otmičari opili sedativima!

- Pritvor im je određen i zbog krivičnog dela koje im se stavlja na teret i zaprećene kazne za to delo, a način izvršenja krivičnog dela doveo je do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - navela je Koljenšić.

Foto: Printskrin / YouTube / TelegrafTV Foto: Printskrin / YouTube / TelegrafTV

Osumnjičeni su prethodno saslušani u Tužilaštvu u prisustvu advokata po službenoj dužnosti i tumača za francuski jezik.

Sebastijan Branš, Gorin Branš Aleksija Sandrin i Emilijen Ulijet Kristel se sumnjiče da su izvršili krivično delo otmice, jer su 13. marta oko podne u naselju Braće Jerković oteli maloletnu M.P. upotrebom sile.

Potom su svojim BMW-om pokušali da napuste Srbiju, ali su sprečeni pravovremenom intervencijom policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja:)

    15. mart 2015 | 23:32

    Ma smrtna kazna za njih

  • Lara

    15. mart 2015 | 23:52

    Ma pritvor nego sta!

  • STELLA ROSSA

    16. mart 2015 | 03:08

    Od 5 do 15 god. Tačka 1-opasnost od bekstva. Tačka 3-ponavljanje krivičnog dela. I tačka 5.-predviđena kazna veća od 10 god. Jednom rečju CAO. SREMSKA MITROVICA. ISTRAGA PA NA IZDRŽAVANJE jer nemaju stalnu adresu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA