Autobus udario devojku dok je telefonirala i pretrčavala ulicu van pešačkog!

Očevici kažu da je devojka u trenutku nesreće razgovarala mobilnim telefonom, a ulicu je pretrčavala na oko 25 metara od pešačkog prelaza

  • 4

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 14 časova na Duplim trakama teško je povređena K. M. (21) iz Valjeva. Autobus "Evropa-busa" je naleteo na nju dok je pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza u blizini nekadašnje klanice "Divci".

Očevici kažu da je devojka u trenutku nesreće razgovarala mobilnim telefonom, a ulicu je pretrčavala na oko 25 metara od pešačkog prelaza.

Devojka je prvo zbrunuta u valjevskom urgentnom centru, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, a potom je prebačena na dalje lečenje u Beograd.

OVO JE ANĐEO KOGA JE PREGAZIO VOZ: Evo zašto je prelazila prugu baš na tom mestu

Početkom prošle nedelje na barskoj pruzi život je izgubila Jana Đurić (15) iz Valjeva, koja je imala slušalice u ušima u trenutku kada je na nju naleteo putnički voz.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever-jug

    16. mart 2015 | 10:01

    Slusalice u usi, telefon u ruke i svaka druga : ,,Pustite me, sta vi znate." Takva su nam deca danas, skoro sva. Da li smo mi roditelji krivi ne znam ali znam da je tesko vaspitavati decu u ovom ludom vremenu.

  • Nira

    16. mart 2015 | 12:24

    E j... ih mobilni izginuse zbog mobilnih telefona i slusalica u usima

  • darko

    16. mart 2015 | 12:00

    Standardno! Pesaci su toliko agresivni i svuda iskacu da je to strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA