ŽELELI SMO DA VRATIMO OTETO DETE U SRBIJU: Neverovatna odbrana monstruma koji su ukrali devojčicu

Namera im je bila da otmu devojčicu koja liči na njihovu unuku i da je Maša trebalo da im posluži u borbi za starateljstvo koju njihova ćerka Kristel vodi sa bivšim suprugom

  • 29

Sandrin Goren (50) koja je učestvovala u otmici male M. P. na Voždovcu rekla je policiji u odbrani da su devojčicu hteli da otmu zbog njene DNK, a da bi je kasnije bi je vratili. Pored Sandrin Goren, u otmici su učestvovali i njen suprug Mišel Sebastijan (46) i njihova ćerka Kristel Eje (26).

Sandrin Gorin je ispričala da im je namera bila da otmu devojčicu koja liči na njenu unuku i da je dete trebalo da im posluži u borbi za starateljstvo koju njena ćerka Kristel vodi s bivšim suprugom. Takođe, rekla je da su planirali da izvedu M. P. šu iz Srbije na pasoš Kristeline prave ćerke i da potom dvogodišnju srpsku devojčicu izvedu pred sud kako bi se od nje uzeo DNK, koji bi koristili kao dokaz da Kristelin bivši suprug nije otac deteta.

Otmičarima devojčice s Voždovca određen pritvor!

Dodala je i da su dete hteli da vrate kad Kristel dobije starateljstvo nad svojom ćerkom, kao i da bi to sigurno uspelo budući da je Kristelin bivši muž dete video samo jednom kad je bila beba i da sigurno ne bi razlikovao dve devojčice, ispričala je Goren

Nakon saslušanja osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti, bojazni da će uticati na svedoke, da će ponoviti krivično delo, kao i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo za koje se terete.

Printskrin: N1 Printskrin: N1

EVO KAKO SU OTMIČARI PRONAŠLI DEVOJČICU! Mašu P. (2) videli na Facebooku! Ovo može svima nama da se desi!!! (FOTO)

Francuski državljani osumnjičeni za otmicu dvogodišnje  devojčice, prema zakonu, mogli bi biti osuđeni na deset godina zatvora.

U poteri za otmičarima dvogodišnje Maše njih troje su probili čak tri naplatne rampe dok nisu uhapšeni na kraju kod Šimanovaca.

Pogledajte video-snimak hapšenja otmičara devojčice!

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    16. mart 2015 | 13:53

    Samo nase tupo sudstvo moze ovakve izgovore uvazavati... Po 40 godina zatvora za nauk svima koji se drznu da otimaju decu i bilo koga fr gog u Srbiji

  • milan

    16. mart 2015 | 13:26

    Dnk bi pokazalo da ni ona nije majka. ..

  • zagondzija

    16. mart 2015 | 13:55

    Jesu smislili pricu u slucaju pada,robija za bagru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA