PROGONI JE DUH, A IMA I DOKAZE ZA TO: Ova žena se budila sa modricama po telu, prikovana za krevet... (VIDEO)

Ova žena je uspela svojim telefonom da snimi paranormalne aktivnosti koje se dešavaju po kući, a koje uključuju pomeranje šolja, paljenje i gašenje svetla i bacanje posuđa

  • 20

Dona Ajres iz Blekpula je počela da veruje u duhove, jer je već godinama maltretira pokojni brat koji joj pravi haos po kući.

Ova žena je uspela svojim telefonom da snimi paranormalne aktivnosti koje se dešavaju po kući, a koje uključuju pomeranje šolja, paljenje i gašenje svetla i bacanje posuđa.

Dona se zbog ovog problema selila pet puta, ali ju je njen pokojni brat pratio u svakoj kući u kojoj je živela.

- Od kako je moj brat preminuo 2009. godine, čudne stvari su počele da se dešavaju u svakoj kući u kojoj sam živela. Najgora stvar koja mi se desila je bila kada me je prikovao za krevet. Nisam mogla da dišem, bilo je jako neugodno. Nikada nismo imali dobar odnos, pa je verovatno zbog toga došao da me teroriše - rekla je Dona.

 

Kako bi dokazala da nije luda, snimila je sva čudna dešavanja na svom telefonu, i sada ima dokaz za sve one koji su zainteresovani da čuju njenu priču.

- Redovno pomera stvari po kući, a ponekad se čuju i grebanja po zidu i lupnjava. Budila sam se sa modricama po telu iako se nigde nisam povredila. Jednom prilikom je čak i moja gitara počela sama da svira - rekla je ona.

Njena priča je pokrenula mnogo debata na društvenim mrežama, a mnogi lovci na natprirodno su se ponudili da dođu kod nje i pomognu je da reši svoj problem.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA