MISTERIJA CRVENE RUŽE NA MESTU ZLOČINA: Jezivi detalji ubistva i samoubistva

Bogdan Popović izvršio je ubistvo, a zatim i samoubistvo kod Sanskog mosta u severozapadnom delu BiH. Smatra se da je uzrok tragedije nerešen ljubavni odnos

  • 4

U blizini Sanskog mosta u nedelju su nađena beživotna tela Bogdana Popovića i Janje Bijeljin koji su živeli u okolini Bačke Palanke.

Rezultati istrage pokazuju da je bogdan ubio svoju ljubavnicu a potom izvršio samoubistvo. Muškarac koji je slučajno naišao na beživotna tela prošlog vikenda došao je u Kozin sa porodicom u obilazak imanja.

Policija je po dolasku na lice mesta odmah pronašla pištolj a između njih crvenu ružu.

Nakon uviđaja konstatovano je da B.Popović (67) hicem iz pištolja "zastava m57" ubio dvadesetdevetogodišnjakinju iz Obrovca a da je posle toga pucao sebi u grudi" - kažu u MUP Unsko-sanskog kantona.

Živeli su u selu Kozin od 11. marta, gde je i Bogdanovo rodno mesto.

- Njihova tela pronađena su ispod stabla, ispod potoka u blizini kuća. Sumnja se da se tragedija dogodila pre nekoliko dana, a da su tela tek sada pronađena -  kaže izvor iz istrage.

Meštani pričaju da je Janja bila Bogdanova ljubavnica i da je imala muža u Srbiji. Njih dvoje su tajno otišli iz Bačke Palanke, a pretpostavlja se da im je namera bila da trajno ostanu u Bosni.

Više detalja biće poznato nakon obdukcije.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boni

    17. mart 2015 | 13:20

    Tragedija . Ne treba nikome suditi , jer ne znamo šta se nama može desiti u životu .

  • Pohovana Taki

    17. mart 2015 | 12:42

    Svaka cast. 67 i 29 godina. Bravo devojkoooo

  • $@&

    17. mart 2015 | 14:00

    I ON je imao ljubavnicu i ona LJUBAVNIKA. Šta je privuklo njega mogu da predpostavim ali nju nikako. Jedino ako u mladosti nije imala OCA pa ga je u nekim segmentima ON odglumio. Žena sam i imam duplo godina u odnosu na nju i mislim da je to star čovek. Šta je od njega očekivala samo Gospod Bog zna i naravno ona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA