OTMIČAR SUPRUGE VLASNIKA PLANETE SPORT: Plakala je i molila da je ne ubijemo!

Nije bilo nekog planiranja, sve je bilo amaterski. Tog jutra sačekali smo da izađe iz zgrade, ja sam je zgrabio i uvukao u auto. Sa njom sam se vozio u gepeku do kuće u Prnjavoru - priznao je Janković

  • 0

Aleksandar Janković priznao je danas u Višem sudu u Beogradu da je 13.februara prošle godine, sa Slobodanom Stojkovićem oteo suprugu suvlasnika Planeta sporta Snežanu Bošković. On je rekao i da su u otmici učestvovala samo njih dvojica.

- Nije bilo nekog planiranja, sve je bilo amaterski. Tog jutra sačekali smo da izađe iz zgrade, ja sam je zgrabio i uvukao u auto. Sa njom sam se vozio u gepeku do kuće u Prnjavoru - priznao je Janković.

U kući su boravili dva dana, dok ih policija nije uhapsila.

SUPRUGA VLASNIKA PLANETE SPORT: Prošla sam agoniju, ali otmičari su bili korektni!

- Ona je plakala, plašila se da ćemo da je ubijemo. Smirivao sam je, govorio joj da ne brine i da će sve brzo da bude gotovo - priznao je optuženi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Posle njega, danas su saslušane i Biljana Vrcelj, koja je nekada radila u firmi muža otete, kao i supruga optuženog Stojkovića, Jelena.

Ovo je kuća u kojoj su otmičari držali ženu vlasnika Planete sport (FOTO)

Biljana Vrcelj izjavila je da je bila u ljubavnoj vezi sa Stojkovićem, ali da nikada sa njim nije razgovarala o Snežani Bošković.

Ona je danas, posle više od godinu dana puštena iz pritvora, pa ce ubuduće na suđenja dolaziti sa slobode.

Oteli ženu vlasnika Planete Sporta, policija uhapsila četvoro (FOTO)

Poslednja optužena, supruga organizatora otmice, Jelena Stojković danas je pred sudom negirala navode tužilaštva koji je terete da je otmičarima pomagala tako što je od Beograda do Prnjavora vozila automobili ispred njih i upozoravala ih na policiju.

Foto: Ilustracija - Tanjug/Irfan Ličina Foto: Ilustracija - Tanjug/Irfan Ličina

Ona je u svoju odbranu navela da joj je suprug rekao da u džipu vozi delove za motore, i da zbog toga ne bi bilo dobro da ih uhvati policija.

POGLEDAJTE SNIMAK KIDNAPOVANJA: Ovako su oteli ženu vlasnika Planete sport! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA