Ovo je 10 pitanja na koje otmičari devojčice nemaju odgovor!

- Taj alibi je obična budalaština. Ipak, u slučaju da ta navodna DNK analiza nije njihov motiv, na površinu izlaze brojne nelogičnosti koje su opravdane i vidljive u ovom slučaju - kažu kriminolozi

  • 11

Bračni par Mišel Sebastijan (46) i Sandrin Goren (50), kao i njihova ćerka Kristel Eje (26) uhapšeni su 13. marta ubrzo nakon što su iz ruku majke Mirjane oteli M. P. u naselju Braće Jerković. Najsumnjivije tužilaštvu i policiji su tvrdnje otmičara da su došli u nepoznatu zemlju da ukradu dete i veruje se da su unapred spremili priču o DNK analizi.

- Njihova odbrana je nelogična i u suprotnosti je sa njihovim kretanjem. Očito je da kriju istinu i da nekog pokrivaju. Iz Francuske su zasada stigli osnovni podaci o kidnaperima. Međutim, tražili smo podatke o tome štra su radili u poslednje vreme i da li su deo neke organizovane grupe. Tek kada stignu te provere, biće jasnija slika - kaže jedan srpski istražitelj.

OTMIČARI SRPSKE DEVOJČICE OSUĐIVANI I U FRANCUSKOJ: Evo za šta su robijali tamo

Ovo su pitanja bez odgovora:

- Zašto su otmičari iz Francuske u Srbiju ušli iz Rumunije?

- Ukoliko su trgovci decom, zašto su se na otmicu odlučili baš u Srbiji?

Printskrin: Youtube / Kurir Printskrin: Youtube / Kurir

- Zbog čega su jedan dan proveli u Pančevu, pa sutradan krenuli u Beograd da izvrše otmicu?

- Ukoliko su trgovci decom, zbog čega su otmicu izvršili u glavnom gradu? (gužva, kamere, više policije)

- Zbog čega su se na otmicu odlučili usred dana?

- Kako su izabrali da otmu baš M. P.?

- Gde su bili posle otmice do izlaska na autoput?

- Ako su grupa koja trguje decom, zbog čega beže autoputem gde je najveća verovatnoća da će biti uhvaćeni?

- Zbog čega javnosti nije saopšteno iz kog grada su otmičari?

- Ako im je navodna DNK analiza u Francuskoj alibi, šta su hteli sa otetim detetom?

EVO KAKO SU OTMIČARI PRONAŠLI DEVOJČICU! M. P. (2) videli na Facebooku! Ovo može svima nama da se desi!!! (FOTO)

Kriminolog Zlatko Nikolić sumnja u verziju priče ko je još upleten. Ko ih je naveo da dođu u Beogradotmičara i misli da je njihova odbrana prava budalaština.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Taj alibi je obična budalaština. Ipak, u slučaju da ta navodna DNK analiza nije njihov motiv, na površinu izlaze brojne nelogičnosti koje su opravdane i vidljive u ovom slučaju - ističe Nikolić.

DEVOJČICU OTELA ORGANIZOVANA MAFIJA: Hteli da je prodaju u inostranstvu!

Prvo što je Nikoliću sumnjivo jeste to zašto otmičari nisu dete kidnapovali u Lionu, Parizu već su došli u Srbiju i to iz Rumunije. I ističe da otmičari ne kradu decu ukoliko nemaju kupca i da je iz nekog razloga naručilac otmice hteo baš to dete.

- Pitanje koje nikom ne da mira jeste ko je još ulpeten. Ko ih je naveo da dođu u Beograd? Zašto su to izveli usred bela dana? Napali su ženu pred prolaznicima. Ako su baš hteli dete iz Srbije, zašto nisu otmicu izvršili u pograničnim mestima? Sumnjam da postoji insajder u Srbiji, neko ko je možda zloupotrebljen. Njihova trapavost prilikom bekstva je zapanjujuća, ali je očigledno da su imali logistiku - kaže Nikolić.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. mart 2015 | 10:40

    Zbog cega su se na otmicu odlucili usred dana?Verovatno zato sto deca tog uzrasta i ne izlaze mnogo nocu.

  • Zevs

    18. mart 2015 | 11:38

    Proverite dobro oca i majku deteta, njihova kretanja zadnjih godinu dana, listinge telefona, prijatelje i rodjake po inostranstvu!

  • Boze

    18. mart 2015 | 12:29

    NE PUSTAJTE IH IZ SRBIJE KAO PRVO NI SLUCAJNO. A KAO DRUGO STAVITE IH NA POLIGRAF I NE DAJTE IM DA PIJU I JEDU SVE DOK SVE U TANCINE NE PRIZNAJU. MORA DA SE SAZNA I LOGISTIKA,INSAJDER, STA BI SA DETETOM POSLE I SVA MOGUCA I NEMOGUCA PITANJA. TREBA INSISTIRATI NA TOME DA SVOJU KAZNU ODRADE U SRBIJI I DA ISTA BUDE STO DUZA!!!!!.,!!! OTMICA JE OVDE UCINJENA I TU NEKA SEDE U ZATVORU, KAKVA FRANCUSKA, TAMO ĆE IH KAO SVOJE PUSTITI RANIJE, A ONI ĆE OPET PO STAROM, OLOS JEDAN. DA IM NIKADA VISE NE PADNE NA PAMET DA DODJU U SRBIJU, A KAMOLI STA DRUGO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA