Evo kako da zaradite 6.000 dinara!

"Dunav osiguranje" vam u periodu od 20. marta do 30. aprila pruža popust na teritoriji Srbije, a osiguranjem automobila dobićete vaučer - garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda i prijateljsku karticu "Dunav auta", koja obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara

  • 2

Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, kompanija "Dunav osiguranje" je pripremila specijalnu sajamsku ponudu koja donosi brojne popuste, dodatne pogodnosti i vredne poklone.

U periodu od 20. marta do 30. aprila osiguranici "Dunav osiguranja" moći će da kreiraju sami svoj paket pogodnosti izboorom nekih od ponuđenih popusta:

- 15 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja.

- 50 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode uz polisu auto-kasko ili mini-kasko osiguranja.

- 10 odsto popusta pri zaključenju mini-kasko osiguranja.

- Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti (AO) vlasnici vozila dobiće besplatan tehnički pregled i prijateljsku karticu "Dunav auta", koja im obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara.

Foto: Promo Foto: Promo

- Zaključivanjem polise pomoć na putu ostvaruje se još šira zaštita u zemlji i inostranstvu, 24 sata dnevno za vozača i putnike, u slučaju ostvarenja svih mougućih rizika na putu (organizuje se pružanje pomoći i naknada nastale štete),

- Troškove svih vrsta osiguranja, registracije, taksi i drugih davanja moguće je platiti odloženo u tri do 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane, čekovima građana ili putem web-kredita.

Popusti za pravna i fizička lica važe na teritoriji cele Srbije od 20. marta do 30. aprila, na svim prodajnim mestima "Dunav osiguranja" i posredstvom ostalih kanala prodaje.

Foto: dunav.com Foto: dunav.com

Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti vlasnici vozila dobiće vaučer - garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda i prijateljsku karticu "Dunav auta", koja obezbeđuje besplatnno šlepovanje vozila u slučaju sudara.

Sve neophodne troškove premije osiguranja i registracionih taksi moguće je platiti odloženo - u tri do 12 mesečnih rata, putem web-kredita, administrativnom zabranom ili čekovima građana.

Takođe, još jedna pogodnost u nizu je - poklon gorivo uz osiguranje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA