PUTIN OBJASNIO: Rusija će prevazići sve probleme koje nam nameću spolja!

- Prevazići ćemo sve probleme i nevolje koje nam nameću spolja - rekao je Putin okupljenima na koncertu u blizini Kremlja povodom prve godišnjice pripajanja Krima

  • 8

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je uveren da će njegova zemlja uspešno prevazići sve probleme koji se državi nameću iz inostranstva.

- Prevazići ćemo sve probleme i nevolje koje nam nameću spolja - rekao je Putin okupljenima na koncertu u blizini Kremlja povodom prve godišnjice pripajanja Krima.

Putin je istakao da će Moskva učiniti sve da obnovi normalne odnose sa UkrajinomViše od 100.000 ljudi okupilo se u centru Moskve na miting u čast pripajanja Krima.

Svečani koncert "Zajedno" održava se u Moskvi u čast godišnjice prisajedinjenja Krima Rusiji. Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, na mitinzima širom Rusije učestvovalo je 350.000 ljudi.

Voljom naroda Krima, prošle godine raspisan je referendum o statusu poluostrva. Oko 90 odsto izašlih je glasalo za povratak u sastav Rusije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nerezine

    19. mart 2015 | 06:47

    naravno da hoce,u to nisam ni sumnjao...zivela rusija na celu sa PUTINOM

  • Sandžak

    19. mart 2015 | 10:40

    Čim si se latio oružja to znači da su te ekonomski uništili.

  • DD

    19. mart 2015 | 18:33

    CEO SVET JE U PROBLEMU. Rat u Ukrajini opravdava navodno postojanje NATO. Bili su pred gašenjem. Amerika ne dozvoljava povezivanje Evrope sa Rusijom . Ostalo se odlično vidi. EU tone na zadovoljstvo Amera. Kina otvara AZIJSKU BANKU gde Amerika gubi primat u kontroli novca. Samim tim i N1. Ili će VELIKI preurediti odnose ili ode sve u PM. Nekada privlačni Bliski Istok je potonuo u planirani sukob . Ta žalosna zbivanja koja uzimaju na zamahu se kontrolišu iz SAD. PROLEĆA I OFARBANE REVOLUCIJE se pretvoriše u PAKAO. Ceo SVET se ljulja i opasno klizi u SVEOPŠTI SUKOB.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA