REŠETA GDE STIGNE: Ludak sa snajperom puca na kuće u Petrovaradinu, meštani u strahu!

Novosadska policija u civilu već nekoliko noći traga za manijakom i potencijalnim ubicom, a ne isključuje se ni mogućnost da napadač, ili više njih, imaju neko skrovište na Fruškoj gori

  • 22

Novosadska policija pokrenula je veliku akciju kako bi pronašla osobu koja je u utorak oko 23 sata pucala iz automatske puške u porodičnu kuću na Bukovačkom putu u Petrovaradinu.

NOVI SAD U STRAHU: Misteriozni snajperista svake noći puca na kuće!

Meci su prošli kroz prozor, a oštećenja su vidljiva i na fasadi kuće. U trenutku pucnjave u kući je bila žena sa ćerkom, u pekari "Anđeo", koja se nalazi odmah pored kuće, bile su tri radnice. Srećom, meci ih nisu pogodili. Policija je svaku noć na terenu i intenzivno traga za počiniocem, pišu Naše novine.

Vlasnik kuće u koju su ispaljeni meci Borislav Maksić kaže da je policija, koja se u tom trenutku nalazila na 300 metara od objekta, utvrdila iz kog smera je pucano, pronašla čaure, ali nije otkrila napadače.

- Pet metaka mi je ušlo u dnevni boravak. Ne znam ko bi mogao da bude napadač, ali sigurno nije normalan čovek - kaže Maksić.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Još uvek se ne zna da li je ista osoba ispalila hice i pre tri večeri na dve kuće i dva automobila koji se nalaze nedaleko od kuće na koju je sinoć pucano.

Policija u civilu već nekoliko noći traga za manijakom i potencijalnim ubicom, a ne isključuje se ni mogućnost da napadač ili više njih imaju neko skrovište na Fruškoj gori.

Meštani Petrovaradina u velikom su strahu od misterioznih napada.

- Nadamo se da će policija otkriti što pre tog sumanutog čoveka koji puca tek tako. Plašim se za decu i stvarno je neverovatnoda se ovako nešto dešava - kaže meštanka Petrovaradina koja živi u blizini mesta pucnjave.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tetreb

    19. mart 2015 | 02:35

    Bas lepo od policije u civilu koja traga za snajperistom. I ako lik nike znao za to,sad zna

  • Etar

    19. mart 2015 | 07:02

    Prvo nije snajper nego automat.... drugo taj koji puca obeležava kuće kriminalaca verovatno da skrene pažnju na njihovo lagodno kretanje i biznis i dok policija pretresa školske tašne ovi diluju .. ništa nije slučajno

  • Boki

    19. mart 2015 | 00:58

    Treba proveriti ratne veterane i ljubitelje oruzja, jer taj nije nasao pusku u kontejneru, pa resio da se poigra! Stvarno je smesno da ne znaju ko je potencijlni ubica. Ocito mu je smesno kako se ljudi ponasaji nemocni pred ovakvim cinom i pitanje je vremena kada ce neko da nastrada! Hapsite sve sumnjive dok nije kasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA