ŽENA MI JE UKRALA 8,5 MILIONA EVRA: Ispovest srpskog kralja kokošaka i Đinđićevog kuma

Osim novca, bivša supruga je Dragoljubu Markoviću (54) uzela devet stanova koje je prebacila na ime svoje ćerke iz prvog braka

  • 28

Vlasnika "Krmivo produkt" i Đinđićevog kuma Dragoljuba Markovića (54), u poslednje vreme u vezu dovode s mnogim poznatim ličnostima, između ostalih i s Mirom Škorić (45).

Ovih dana je odjeknula vest da se tajno oženio pevačicom Merimom Njegomir (61) i da ga je supruga, navodno, zbog nje ostavila. Međutim, istina je potpuno drugačija.

Merima Njegomir se udala za Đinđićevog kuma Krmivoja

- Žena me je pre izvesnog vremena ostavila, ispraznila račune, pokrala i pobegla s novcem. To je jedina istina, sve ostalo su potpune besmislice - rekao je Marković za Blic.

Vlasniku firme kokošaka i farme za proizvodnju stočne hrane u Surčinu je bivša supruga s računa uzela 8.500.000 evra, a taj novac je prebacila na račun svoje ćerke iz prvog braka.

- Osim novca, uzela mi je i devet stanova u Beogradu koje je takođe prebacila na ime svoje ćerke. To što je uradila je kriminal - kazao je on.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izuzev prijateljstva, ovaj biznismen nema ništa s pevačicama s kojima ga spajaju. Kako kaže, Merima Njegomir i on su prijatelji već 30 godina.

- Umesto da se piše o mom koncertu u Kolarčevoj zadužbini, piše se o glupostima koje ne zaslužuju ni da ih kometarišem. Ja sam slobodna žena i nikad ne bih pristala na tajnu vezu, a kamoli na brak - rekla je ona za ovaj list.

Njeno mišljenje deli i biznismen:

- Zašto bih se ja ženio u tajnosti? Logično je da bih pravio veliku svadbu, na primer u "Hajatu". Tu nema nikakve logike.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA